Röplabda / Galériával

2021.12.07. 07:38

Pontokkal távozott a Miskolc Kecskemétről

A női NB II. U21 F csoport nyolcadik fordulójában a Miskolci VSC volt a HÉP-Röpke SE vendége a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola csarnokában szombaton. A kecskemétiek ugyan idegenben legyőzték mostani ellenfelüket, hazai pályán azonban nagyon fájó vereséget szenvedtek, mellyel a felsőházi rájátszás is veszélybe került most már.

Nyitray András

Egyre inkább kiegyenesedni látszik a HÉP-Röpke SE kerete, hiszen ezúttal már legalább tíz fővel számolhatott Kása Róbert vezetőedző a Miskolc elleni mérkőzésen. A Kecskemét korábban 3–0-ra tudott nyerni a borsodiak otthonában, és azt tudni lehetett, hogy a felsőházi álmok szempontjából a hazai sikerre is nagy szükség lett volna.

Nem indult azonban jól a mérkőzés, ugyanis az első szettet nagyon szoros csatában, 25–20-ra nyerte meg a vendég­ együttes, de a második etapban újra szoros partiban 25–23-ra tudott visszavágni a Röpke. A találkozó innentől szinte keretbe lett foglalva, hiszen egy 25–23-as miskolci sikerre egy 25–20-as kecskeméti jutott, így gyakorlatilag négy szett alatt ugyanannyi pontot gyűjtve fordultak rá a mindent eldöntő játszmára a csapatok.

Itt a vendégek voltak koncentráltabbak, végül 15–11-re nyerni is tudtak, így 3–2-es különbséggel behúzták az összecsapást. Vereségével a Röpke egy pontot azért szerzett, de az egy mérkőzéssel kevesebbet jegyző, második helyen tanyázó Békéscsabától így is négyegységnyire vannak leszakadva az ötödik pozícióban.

A Kecskemét legközelebb vasár­nap 17 órás kezdéssel a Szolnok vendége lesz a bajnokságban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában