Asztalitenisz

2021.11.16. 10:51

Szép győzelmet aratott a Szolnok ellen a Szpari

A 8. fordulóban a Szolnokot fogadta a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér csapata a férfi NB II. Dél-keleti csoportjában, csapatbajnoki mérkőzésen. A hírös városiaknak sikerült kellemes meglepetést okozniuk.

Vincze Miklós

Forrás: Spartacus Sportkör és Közösségi Tér

Kecskeméti részről Pávics Péter és Polónyi Nóra legyőzhetetlennek bizonyult ezen a napon, párosban is győztesen jöttek le az asztaltól. Gyetvai Ákos is hatalmasat küzdött, és ennek köszönhetően sikerült egy mérkőzést nyernie, aminek a végelszámolásnál óriási jelentősége lett. Szűcs Bence és Majer László szetteket képesek voltak nyerni, de meccset még nem.

Ez a győzelmünk egy igazi kellemes meglepetés és bravúr – értékelt Fodor Miklós, a csapat vezetőedzője. – Az, hogy Polónyi képes volt legyőzni a szolnoki ifjabb Szöllősit, bravúr a javából. Az pedig már szinte nem is meglepetés, hogy Pávics Péter továbbra is a csapat motorja. Gratulálok a játékosaimnak a három pont megszerzéséhez.

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér–Jászkun Volán SC Szolnok 10–8

Győztesek, Kecskeméti Spari: Polónyi Nóra 4/4, Pávics Péter 4/4, Gyetvai Ákos 4/1, Majer László 2/0, Szűcs Bence 2/0, Páros: Pávics – Polónyi 1/1, Gyetvai – Szűcs 1/0

A Jászkun Volán SC győztesei: Ifj. Szöllősi Péter 4/2, Barna Ádám 4/2, Zsigmond Ramón 4/2, Gelei Sándor 4/2. Páros: Barna –Gelei 1/1, Zsigmond – Ifj. Szöllősi 1/0

Folytatás Mezőberényben, november 28-án, 14 órakor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában