Cselgáncs

2021.11.25. 15:13

Négy érmet jegyeztek a bajai judokák

A hétvégén Zalaegerszegen léptek tatamira a Mogyi Bajai Judo Club versenyzői. Négyen is dobogós helyen zártak.

Márton Anna

Forrás: Mogyi Bajai JC

Felnőtt első osztályú Országos Bajnokságon vettek részt Zalaegerszegen a Bajai Judo Club versenyzői hétvégén. A Bajnokságban 39 egyesület, 129 induló vett részt. A bajaiak két éremmel és egy ötödik hellyel zárták a versenyt.

Fotó: Mogyi Bajai JC

–Sérülések, betegségek miatt, sajnos csak hat fővel vettünk részt az idei felnőtt első osztályú országos bajnokságon. Az elvárás ezáltal egy érem, egy pontszerző helyezés volt, amit sikerült túlszárnyalni. Ha mindenki egészséges akkor még jobban szerepelhettünk volna. Akik részt vettek a bajnokságon, minden dicséretet megérdemelnek, hiszen kiválóan, szívvel-lélekkel küzdöttek-mondta lapunknak Radics Attila a Mogyi Bajai Judo Club, Magyar Judo Szövetség, Junior női keretedzője.

Eredmények:

52kg Knetig Emőke 3. hely

73kg Végvári Dániel 5. hely

90kg Köller Milán 2. hely

Edzők: Hammer Erik, Radics Attila

A Serdülő Országos Bajnokságon két érem és egy hetedik hely volt a Mogyi Bajai Judo Club mérlege. A versenyen 69 egyesület 269 versenyzője indult.

– Nagy mezőny gyűlt össze a versenyen. Serdülő korú versenyzőink nem vallottak szégyent, hiszen ismét sikerült érmeket, helyezést nyerni. Akiknek ez nem sikerült, ők is minden dicséretet megérdemelnek, hiszen a mérkőzések nagyban szolgálták a felkészülésüket, fejlődésüket a következő év versenyeire, kihívásaira-tájékoztatott Radics Attila.

Eredmények:

44kg Szöllősi Fanni 2.hely

73kg Mészáros Bálint 7.hely

+81kg Dzapku Ármin 3.hely

Edzők: Hammer Erik, Radics Attila

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában