röplabda

2021.11.04. 07:00

Nagyon kell a siker a budaörsiek ellen

Kisebb hullámvölgybe került a női NB II.–U21 F-csoportjában a HÉP-RÖPKE SE, mely újabb meccset veszített el legutóbb Békéscsabán.

Nyitray András

Fotó: Bús Csaba

A kecskeméti együttesnek mindenképpen nyernie kell hétvégén ahhoz, hogy ne szakadjon le az élbolytól. A Szolnok elleni vereség után legutóbb Békéscsabán lépett pályára a RÖPKE, mely a javítás céljából utazott a békésiekhez, ám nem sikerült ezt megvalósítani.

A Békéscsaba tizenkettő, tíz és kilenc ponttal nyerte nagyon simán a szetteket, így 3-0-os sikerrel erősített meg helyét a tabella élén. A RÖPKE SE jelenleg ötödik a bajnokság alapszakaszában, így ha nem akarnak lecsúszni a dobogósoktól a kecskemétiek, feltétlen győzniük kell hétvégén a Budaörs ellen.

Erre már csak azért is nagy szükség lenne, mert a Budaörs kevesebb mérkőzést játszva is megelőzi jelenleg a hazaiakat, akiket a sérülések sem kerültek a közelmúltban. A HÉP-RÖPKE SE–Budaörsi DSE találkozót vasárnap 18 órakor rendezik a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában.

Borítóképünk archív felvétel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában