Cselgáncs

2021.11.02. 14:01

Major Ádám, a Kecskemét judokája ezüstérmet szerzett

A hétvégén Győrben rendezték az utánpótlás judo országos bajnokságot, amelyen két Bács-Kiskun megyei csapat is megmérettette magát.

Kovács Nóra

Forrás: Kecskeméti Judo Club

A hétvégén Győrben rendezték az utánpótlás judo bajnokságot a Junior B és Serdülő B korcsoport számára, ahol 260 versenyző lépett tatamira. Bács-Kiskun megyéből két egyesület vett részt az országos bajnokságon.

Junior B korcsoportban a Mogyi Bajai Judo Club versenyzője Lajdi Csaba az 55 kilogrammos súlycsoportban a hetedik helyen zárt. 73 kilogrammos súlycsoportban Döbrösy Álmos ötödik lett. Serdülő B korcsoportban pedig a 60 kilogrammosok között Pálfy Levente szintén hetedik helyen végzett.

A Kecskeméti Judo Club-KESI judokái közül a junior B. korcsoport 81 kilogrammos kategóriájában Major Ádám döntőt vívhatott.

Az ifjúsági válogatott versenyző bátran küzdött a nála két évvel idősebb korosztály cselgáncsozóival is. Az egyenes ágon zsinórban három mérkőzést nyert, végül ezüstéremmel zárt.

A 73 kilogrammos súlycsoportban Cigány Lázár Tamás a hetedik helyig verekedte be magát. Lipótzy István Dániel 90 kilogrammban sérülés miatt nem tudott tovább menetelni, ezért a hetedik helyen végzett.

Pusztai Maximilian Leon a serdülő B 66 kilogrammban szintén hetedik lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában