röplabda

2021.11.11. 07:00

Egyelőre távolinak tűnik a célkitűzés

Nincs jó passzban a HÉP-RÖPKE SE, mely újabb vereségével igen nehéz helyzetbe került a Női NB II.–U21 F-csoportjában. A DEAC ellen kötelező feladat lenne javítani.

Nyitray András

Lehoczki Kornélia szerez pontot a szegediek ellen

Fotó: Bús Csaba

Ötödik mérkőzésén a Budaörsöt fogadta vasárnap este a RÖPKE, mely javítani szeretett volna mérlegén zsinórban kettő vereség után. A hazaiak csupán hét bevethető játékossal mentek neki a találkozónak, melynek első szettje még szoros lett (25-21 a Budaörsnek), utána azonban érezhetően fogyott az erő, így végül magabiztos, 3-0-os győzelemmel távozhattak a vendégek.

A RÖPKE nincs könnyű helyzetben, pláne ha a célkitűzést, a felsőház elérést vesszük alapul, hiszen egyelőre csak ötödik a kecskeméti csapat. Lehet még zárkózni és javítani a folytatásban, hiszen az alapszakaszból sok forduló van hátra. A rossz szériából Debrecenben kilábalhat az együttes, hiszen a DEAC eddig mind a négy találkozóját elveszítette. A Röpke vasárnap 13 órakor lép pályára a rivális otthonában.

Borítóképünk archív felvétel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában