ASZTALITENISZ

2021.11.30. 15:07

Az esélyesebb együttes nyerte meg a rangadót

Mezőberényi vereséggel folytatta bajnoki szereplését a Kecskeméti Spartacus csapata.

Nyitray András

A Mezőberény nyerte meg a rangadót

Forrás: Kecskeméti Spartacus

A férfi NB II. Délkeleti csoport 8. fordulójában a Mezőberény csapatához utazott a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér vasárnap. A HED-LAND Sportcsarnok SE II. játékosai minden mérkőzésüket megnyerték a bajnokságban, és a jó formájukat a kecskemétiek elleni találkozóra is átmentették.

A párosok küzdelméből még sikerült szoros eredményekkel kijönnie a Szparinak. Az egyéni első körben Pávicsnak sikerült nyernie, majd a másodikban minden mérkőzést a Mezőberény versenyzői húztak be. (–2-es állás után jöhetett a harmadik forduló, mely során Polónyi és Pávics nyerni tudott, Jádi pedig nagy csatában veszített. A mérkőzés itt el is dőlt, hiszen 10–4-re elhúztak a hazai­ak, az utolsó körökre még egy Pávics-győzelem jutott, szoros szettek mellett, a végeredmény 13–5 a Mezőberénynek.

– Csapatunk dicséretét kell elsősorban megemlíteni, hiszen az is nagy dolog, hogy a 8. fordulóban arról kell beszélnünk, hogy a bajnokság rangadóját játszottuk Mezőberényben. Pávics Péter ezen a mérkőzésen is vezéregyénisége volt csapatunknak, Polónyi Nóra tisztességesen helytállt és győzelmével igazolta, hogy nem lehet félvállról venni az ellenfeleknek. Jádi szoros mérkőzéseket játszott, de most nem sikerült a győzelem. Gyetvai viszont megszorongatta a rutinos mezőberényi versenyzőket. Megérdemelt győzelmet könyvelhetett el a hazai együttes, de jár a gratuláció a mi csapatunknak is – értékelt a mérkőzés után Fodor Miklós, a Kecskeméti Spartacus és Közösségi Tér csapatának vezetőedzője.

HED-LAND Sportcsarnok SE II.– Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér 13–5

Győztesek (HED-LAND): Nagy Bence Márk 4/4, Lele Viktor 4/3, Molnár Levente László 4/3, Csetle Zoltán 4/2. Páros: Csetle–Szűcs Sándor 1/1, Lele–Molnár 1/0.

Győztesek (Kecskeméti Spartacus): Pávics Péter 4/3, Polónyi Nóra 4/1, Gyetvai Ákos 4/0, Jádi Dominik 4/0. Páros: Pávics–Polónyi 1/1, Gyetvai–Jádi 1/0.

A Mezőberény nyerte meg a rangadót
Fotó: Kecskeméti Spartacus

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában