Kézilabda

2021.10.08. 07:00

Nagy kihívás előtt a KTE-Piroska Szörp

Péntek este a magyar élvonal egyik meghatározó együttese ellen lép pályára a KTE-Piroska Szörp férfi­kézilabda-csapata. A K&H Liga ötödik fordulójában a Tele­kom Veszprém otthonában játszanak 18 órakor.

Kovács Nóra

Bencze József, a Kecskemét vezetőedzője hasonló küzdést vár csapatától, mint a Balatonfüred ellen

Fotó: Bús Csaba / archív felvétel

A Kecskemét legutóbb a bajnokság harmadik helyén álló Balatonfüreddel mérkőzött, amely ellen tisztesen helytállva maradt alul 29–35-re. A Veszprém jelenleg a második helyen áll a tabellán, eddig hibátlanok a bajnokságban, és a mai mérkőzésen is nekik áll a zászló. A kecskemétiek mestere jobb helyzetkihasználást vár csapatától.

– Tisztes helytállás reményében utazunk a Telekom Veszprém otthonába, nyilván nem mi vagyunk a mérkőzésnek az esélyesei egy Bajnokok Ligája-résztvevővel szemben – nyilatkozta Bencze József, a KTE-Piroska Szörp vezetőedzője. – Annak már örülni fogok, ha azt látom, hogy javul a helyzetkihasználásunk, illetve a védekezésünk keménysége is javul a mérkőzés folyamán.

 

Borítóképünk archív felvétel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában