labdarúgás / galériával

2021.10.16. 20:45

Biztos győzelmet aratott a Kerek a Baja vendéglátójaként

Szombat délután a négy forduló után százszázalékos teljesítménnyel, azaz tizenkét ponttal éllovas Kerekegyházi SE a hétcsapatos mezőnybe a négy egységgel ötödik LUA Baját fogadta a női megyei első osztályú bajnokságban. A papírforma hazai győzelmet ígért, és a kerekiek igazolták is a várakozásokat.

Vincze Miklós

Kerekegyháza - Baja Megye I. Női foci Kerekegyháza Bács-Kiskun Megye Petőfi Népe Gulyás Sándor 2121/10/16

Fotó: Gulyás Sándor

A hazai Kovács Andrea már a 4. percben betalált Vadász Mercédesz kapujába, majd az első félidő lezárásáig Bozsik Brigitta szerzett még egy mesterhármast, így négygólos hazai előnnyel vonult pihenőre a két gárda. A második félidőben folytatódott a hazai gólgyártás, Bozsik Brigitta negyedszer is betalált, a vendégek becsületgólját pedig Szaniszló Nikoletta szerezte. A három pontot magabiztosan behúzván a Kerekegyháza immár tizenöt ponttal vezeti a tabellát a női megyei első osztályban.

Kerekegyházi SE–LUA Baja 9–1 (4–0)

Kerekegyháza, vezette: Juhász László, Szénás Zsombor

Kerekegyháza: Szilágyiné – Gomola, Kancsár, Csiki (Győgyei 70.), Kovácsné, Bozsik (Nagy M. 71.), Polgár (Megyeri 65.), Kovács A. (Szegedi 72.), Császár (Hámos 72.). Edző: Kunsági Antal

LUA Baja: Vadász – Pál, Grécs, Szűcs (Kalányos 72.), Lisztmajer, Horváth L., Sipos, Szaniszló, Rozmanitz (Jutasi 60.). Edző: Pető Ferenc

Gól: Kovács A. 4., Bozsik 5.,17., 20., 60., Császár 46., Kancsár 54., Csiki 58., Gomola 70., illetve Szaniszló 65. perc.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában