labdarúgás

2021.10.03. 19:56

A hajrában tudott nyerni a KTE HUFBAU Győrben

A KTE HUFBAU a Merkantil Bank Liga 11. fordulójában az ETO FC Győr vendége volt. Az első félidőt jól kezdték a hazaiak, de Kersák Roland ezen a napon lehúzta a rolót a kapuban, majd a hajrában Tóth Barna eldöntötte a három pont sorsát.

Nyitray András

Győrben sem fékezett a KTE

Fotó: Bús Csaba

Nagyon jól kezdett az ETO, mely több lehetőséget is kidolgozott, a 7. percben Szimcso távoli lövését tolta fölé Kersák, majd a 7. percben Rjasko mentett a gólvonalon egy Bacsa lövést. A 14. percben egy lecsorgó labdát Katona lőtt kapu mellé ígéretes helyzetből, majd két perccel később Óvári tekert jobbal a bal felső irányába, Kersák azonban hatalmasat védett. A jó iramú meccsen ezt követően inkább csak ígéretes lehetőségek alakultak ki az első félidőben, igazán nagy helyzet már kevésbé.

Szünetben kettőt is cserélt Szabó István, bejött Tóth Barna és Lukács Dániel, de öt perc elteltével Vitális veszélyeztetett, Kersák azonban kikapta a jobb alsóba tartó bombát. A 65. percben megfogyatkozott a KTE, Grünvald mellett esett el Szimcso, amit sárga lappal büntetett a játékvezető, pechére ez neki már a második volt. Az ETO próbált nyomást gyakorolni, de a magas labdák és a beadások rendre kijöttek a kecskeméti falról, hiányzott a győriekből az igazi energia. A 91. percben aztán Toma is megkapta második sárgáját, mely után még volt egy csavar a meccsben. A 93. percben Lukács lövését még blokkolták, miután kilépett Hadaró passzából, de valahogy az üresen álló Tóth Barna elé került a játékszer, aki öt méterről nem is hibázott (0-1), megnyerve ezzel a lefújás előtt a találkozót.

Győrben sem fékezett a KTE
Fotó: Bús Csaba

ETO FC Győr – KTE HUFBAU 0-1 (0-0)

Győr, ETO Park, 600 néző. Vezette: Molnár Attila (Mohos MIlán, Kiss Balázs)

ETO: Fadgyas – Kovács K., Fodor, Bagi, Forgács – Toma, Berki (Kulcsár, 60.), Szimcso (Vernes, 85.), Vitális – Bacsa, Óvári (Lipták, 82.). Vezetőedző: Klausz László

KTE: Kersák – Madarász (Tóth B., a szünetben.), Belényesi, Rjasko, Grünvald, Szabó A. – Marsa (Hadaró, 68.), Bartha, Szuhodovszki (Szalai G., 82.) – Katona (Buna, 60.), Tóth D. (Lukács D., a szünetben) Vezetőedző: Szabó István

Gólszerző: Tóth B. (90+3.)

Kiállítva: Toma (90+1.), ill. Grünvald (65.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában