Labdarúgás

2021.09.22. 22:17

Városföldön lopózott a dobogó közelébe a Kerekegyháza

Elmaradt mérkőzést játszottak le szerdán délután a megyei másodosztályú bajnokság Északi csoportjában. A Városföld–Kerekegyháza találkozót a 3. fordulóra sorsolták ki, a városföldiek kérésére halasztották el. A meccset a vendégcsapat nyerte.

Vincze Miklós

Forrás: Shutterstock

Erdélyben túrázott szeptember elején a Dirner-Siland futsal csapata, és mivel a városföldi klub játékosállományának jelentős része tagja a harmadik ligás futsalcsapatnak is, így kérték a Városföld-Kerekegyháza bajnoki elhalasztását. A kerekiek ebbe bele is mentek, szerdán délután pótolták a mérkőzést.

A esőben kezdődő, angol kupadöntőket idéző talajon az első negyedóra lezárulta előtt a vendégek szerezték meg a vezetést, Malik Milán talált be húsz méterről, egy látványos átlövésből Balla József kapujába. A hazaiaknak az első félidő zárása előtt sikerült egalizálniuk, Balog Ferenc révén, így 1–1-gyel fordultak a csapatok.

Ezúttal sem telt el negyedóra, és betaláltak a kerekiek. Szécsényi közeli, jól helyezett fejesvel módosult 1–2-re az állás. Erre a játékrészre is jutott még egy találat, azt azonban szintén a vendégek szerezték, egy lendületes elfutás után Kis Richárd helyezett a hosszú sarokba, kialakítva az 1–3-as végeredményt. A Kerekegyháza Kunsági Kolos kiállítása miatt a 88. percben megfogyatkozott, az eredmény azonban már nem változott.

A győzelmének köszönhetően a Kerekegyháza a tizenegy csapatos mezőnyben feljött az 5. helyre, a Városföld pedig maradt a 8. helyen. A hétvégén a Városföldre újabb nehéz csata vár, hiszen a 2. helyen tanyázó Nyárlőrinc vendége lesz. A Kerekegyháza hazai pályán fogadja a Lakiteleket.

Városföldi SE–Kerekegyházi SE 1–3 (1–1)

Városföld, 80 néző, vezette: Biber Tamás (Kiss László, Apró Ferenc)

Városföld: Balla – Kriss (Jaskó 46.), Fekete L., Stein (Herczeg 83.), Balog, Szabó G., Kiss Sz. (Szabó P. 73.), Kovács ZS. (Sárosi 88.), Fekete D., Lóczi (Bálint 83.), Márics. Játékos-edző: Kovács Zsolt.

Kerekegyháza: Fekete Z. – Sahin-Tóth, Szécsényi (Kunsági K. 72.), Malik, Gavula, Kis R. (Gazdag I. 86.), Gazdag II., Boronkay, Nagy N., Gáspár, Kovács S. Játékos-edző: Gazdag I. Attila.

Gól: Balog a 41., illetve Malik a 13., Szécsényi az 58., Kis R. a 67. percben.

Kiállítva: Kunsági a 88. percben.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában