labdarúgás / galériával

2021.09.13. 09:27

Változatos mérkőzést játszott a Kiskőrös a Bácsalmással

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság negyedik fordulójában a Kiskőrös a Bácsalmással találkozott. Mind a két csapat eddig két mérkőzést játszott a kőrösiek győzelmekkel az almásiak pedig vereségekkel zártak. Adva volt a lehetőség a vendégeknek, hogy változtassanak a helyzetükön, de nem tudtak vele élni.

Szentirmay Tamás

Fotó: Szentirmay Tamás

A találkozót Kiskunmajsán játszották. Az első félórában jobbára mezőnyben folyt a játék. Addig igazából egy akciót lehet megemlíteni, amikor a 26. percben jobb oldali kőrösi beadás után az egyik bácsalmási védő lábáról a felső kapufára pattant a labda. A hazaiak fölénye a 37. percben érett góllá. Salami a jobb oldalon az ellenfél térfelének közepén kapta a labdát, kapura húzott, csinált egy cselt, majd húsz méterről kilőtte a jobb alsó sarkot 1–0.

A 44. percben Simon az oldalvonal közeléből végzett el szabadrúgást mintegy 35 méterről. Belőtt labdájára pontosan érkezett Salami, akinek a fejéről a hálóba jutott a játékszer 2–0. Válaszként egy nagy bedobás után Snyehola közelről kicsivel lőtt a kapu mellé. A második játékrész elején is a kőrösiek voltak aktívabbak. A 48. percben Szedmák egy szöglet után kipattanó labdát a felső kapufára rúgott. Egy perccel később egy fejessel találták el a felső kapufát a hazaiak. A bácsalmásiak válasza egy oldalháló volt.

Az 59. percben Szedmák a félpályáról indította a jobb oldalon felfutó Simont, aki egyedül vihette be a labdát a tizenhatoson belülre, majd onnan Koncsok jobb lába mellett helyezett a kapuba 3–0. Ezt követően a feltámadtak a bácsalmásiak. A 66. percben jobb oldali szabadrúgás után Szabó szerezte a szépítő gólt 3–1. Továbbra is támadásban maradtak a vendégek és egy újabb szabadrúgás után Nagy Zoltán talált a hálóba 3–2.

A hátralévő időben még próbálkoztak az almásiak, de a nagy ziccert a kőrösiek hagyták ki. Barkóczi ugyanis közelről senkitől sem zavartatva a kapu fölé lőtt.

Füleki Antal: – Jól kezdtük a mérkőzést, az első félidőben két gólos vezetést szereztünk. Nem mindig mi uraltuk a játékot, a Bácsalmásnak is volt egy két lehetősége. A második játékrészben megrúgtuk a harmadik gólunkat, de utána kényszerű cseréket kellett végrehajtani. Onnantól kezdve visszább vettünk a tempóból, akkor már nem volt a játékunkban olyan sok munka, így az almásiak találtak egy gólt, majd még egyet. A végét saját magunknak nehezítettük meg.

Teslic Igor: – Sajnos a harmadik mérkőzésünkön is vereséget szenvedtünk. Ez fájó, mert mind a három mérkőzésen lett volna esélyünk, hogy nyerjünk. Kicsit nagyobb szerencsével lehetne kilenc pontunk is. Nagyon sajnálom ezt a mérkőzést. A Kiskőrösnek a mérkőzés előtt 10–0 volt a gólaránya, de a végén nekik kellett izgulni, hogy ne egyenlítsünk ki. Sajnos az első félidő végén és a második elején bealudtunk, adtunk nekik egy 25 perces előnyt. Utána a jellemünket mutatja, hogy vissza tudtunk állni és egy élvezetes jó mérkőzést játszottunk. Gratulálok a Kiskőrösnek!

Kiskőrösi LC – Bácsalmási PVSE 3–2 (2–0)

Kiskunmajsa, 130 néző, vezette: Geleta Mihály (Váczi Levente, Csákó Patrik)

Kiskőrös: Tóth Z. – Szedmák (Amin 80.), Pekker (Hajnal 75.), Dunai, Simon, Salami (Pintyi 65.), Nagy A., Mihály, Tóth Á., Vajda (Rácz 88.), Barkóczi. Edző: Füleki Antal

Bácsalmás: Koncsok – Lipták, Zmukic, Mácsai (Benkő 87.), Körmöci (Györe 92.), Snyehola (Bárth 71.), Velez (Cs. Tóth 57.), Figura (Horváth D. 80.), Szabó A., Nagy Z., Zsoldos. Edző: Teslic Igor

Gól: Salami 37., 44., Simon 60., ill. Szabó A. 67., Nagy Z 85. Sárga lap: Vajda 88., ill. Bárth 79.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában