labdarúgás / galériával

2021.09.18. 20:09

Megszerezte első győzelmét az újonc Városföld

Két, az idei bajnokságban még nyeretlen csapat találkozott a megyei labdarúgó bajnokság Északi csoportjában, az 5. fordulóban, a Városföld–Izsák mérkőzésen. A hazaiaknak sikerült megtörniük a jeget.

Vincze Miklós

Városföld-Izsák foci Városföld Bács-Kiskun Megye Petőfi Népe Gulyás Sándor 2021/09/18

A harmadosztályból a nyáron feljutott Városföld egy biztató, szoros döntetlennel nyitott a másodosztályban a Kunszállás vendéglátójaként, utána azonban elszenvedtek két vereséget. Az Izsák ugyanakkor még pont nélkül állt a tabellán három forduló után, mínusz tizennégyes gólkülönbséggel. A hazaiak bíztak abban, hogy sikerül első alkalommal megszerezniük a három pontot, az a tény pedig, hogy az Izsák mindössze két cserével tudott elutazni Városföldre, arra utalt, hogy a hazaiaknak állhat a mérkőzésen a zászló.

Nem is hagytak sokáig kétséget afelől, hogy otthon akarják tartani a pontokat, Kriss Zoltán már a 3. percben betalált. Kiss Szabolcs a 18. percben megduplázta, Balog Ferenc pedig a 27. percben megtriplázta a hazai előnyt. Még kétszer bevették az első játékrészben a hazaiak Nagy Tamás kapuját – ismét Kriss és Kiss Szabolcs volt eredményes –, így a második játékrész már szinte formaságnak számított. A formát megtöltötték tartalommal is a hazaiak, még négyszer rezgették meg a hálót. A csapat tavalyi gólzsákja, Fekete Dávid ugyan csak a második játékrészben szállt be a gólgyártásba, akkor viszont klasszikus mesterhármast szerzett. Szabó Pál állította be a mérkőzés hajrájában a végeredményt.

Megyei II. osztály, Északi csoport

Városföldi SE–Izsáki Sárfehér SE 9–0 (5–0)

Városföld, 150 néző, vezette: Sárfán Ferenc (Markó László, Mindszenti Lukács)

Városföld: Balla – Kriss (Szabó P. 46.), Fekete L., Stein (Bálint 46.), Balog (Sárosi 62.), Szabó G. (Malomsoki 62.), Kiss Sz. (Jaskó 62.), Kovács Zs., Fekete D., Lóczi, Márics. Játékos-edző: Kovács Zsolt.

Izsák: Nagy T. – Panyik, Szűcs (Jáger 46.), Seregély, Kovács Z., Tóth J., Tapodi, Ungor, Páli, Rádi, Vízteleki. Edző: Ungor Pál.

Gól: Kriss a 3., 37., Kiss Sz. 18., 45., Balog 27., Fekete D. 55., 64., 82., Szabó P. 88.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában