labdarúgás

2021.09.11. 06:55

Idegenben játszik a két éllovas

Összefoglaltuk, mely mérkőzések várnak ránk a hétvégén.

Vincze Miklós

Wittmann Viktor (Nemesnádudvar)

Forrás: baon.hu

Fotó: ZSOKA

A megyei másodosztályú bajnokság Déli csoportjában három forduló után már csak a Dusnok hibátlan. Ahhoz, hogy ez négy kör után is így maradjon, Borotán kell győzniük a rácoknak. Nem lesz könnyű, miután a múlt hétvégén a Borota is magára talált. A 2. Kunbaja favorit hazai pályán a Hajós vendéglátójaként, a Sükösd pedig Bácsborsódon esélyes, főként a tabella alapján, de nem lesz könnyű dolga Zsók József csapatának, hiszen a borsódi helyezés – utolsó előtti a gárda – meglehetősen becsapós. Érsekcsanádra látogat a Baja, a Mélykútot fogadja a Nemesnádudvar.

Az Északi csoport éllovasa, a Kiskunfélegyháza II. is százszázalékos még, Kerekegyházán azon lesznek, hogy megszakítsák a bajnoki cím védőjének a sorozatát. Csak két meccset játszott még, de szintén hibátlan a Kiskunmajsa, Kószó László csapata a 3. helyen áll, és a 2. helyen tanyázó Nyárlőrinc vendége lesz, igazi hatpontos helyosztót vívnak tehát a felek. A Csólyospálos Izsákon vendégeskedik, esélyesnek tűnik hazai pályán a Solt és a Kunszállás. Ezt cáfolná a Városföld és a Laki.

Wittmann Viktor (Nemesnádudvar)
Fotó: baon.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában