labdarúgás / galériával

2021.09.05. 21:23

Elvitt egy pontot a Nemesnádudvar Bajáról

Két négypontos találkozott vasárnap délután Baján, a megyei másodosztályú labdarúgó bajnokság Déli csoportjában, a 2. fordulóban, a második ligában ezúttal újonc Bajai LC ugyanis a tavaly bronzérmes Nemesnádudvart fogadta. A mérkőzés döntetlenre végződött.

Vincze Miklós

Fotó: Pulai Zsóka

Bölcskei Gábor révén már a 10. percben megszerezte a vezetést a Sugó-parti alakulat, a vezetést sokáig megtartani ugyanakkor nem sikerült, ugyanis Nébl Martin egy oldalról, éles szögből elvégzett szabadrúgásból még a félidő derekán egyenlített. Újabb gól nem esett a mérkőzésen, így végül mindkét tréner által igazságosnak minősített döntetlen született.

Bajai LC–Nemesnádudvari KSE 1–1 (1–1)

Baja, 250 néző, vezette: Kiss Sándor (Juhász László, Csorba Gábor)

Bajai LC: Bogdán – Szolga, Princz, Vízhányó, Bölcskei (Bality 76. ), Kerezsi, Szilágyi, Jeszenszky, (Szabados 79.), Urlauber B., Kudella (Nagy E. 56.),. Szilasi (Bányai 87.) Edző: Koch Tamás.

Nemesnádudvar: László (Wittmann 8.) – Magyari, Kákonyi, Vinter, Nébl M., Vinter B., Schaffer, Schindler, Nébl K. (Simon 92.), Harsányi, Schmidt (Csordás 76.). Edző: Simon István.

Gól: Bölcskei a 10., illetve Nébl Martin a 23. percben.

Koch Tamás, a Bajai LC edzője: – A döntetlen eredmény önmagában mindenképpen csalódást jelent a számunkra, mert győzni szerettünk volna, viszont kénytelen vagyok elismerni, hogy nem szolgáltunk rá a győzelemre. Korán megszereztük a vezetést, aztán igen bosszantó módon egy olyan szituációból egyenlített a Nemesnádudvar, amelyre kimondottan készültünk. A második játékrészben próbáltunk ugyan újítani, de nem voltunk igazán veszélyesek a kapura, és ha arra gondolok, hogy a legvégén a Nemesnádudvar kihagyott egy meccslabdát, Harsányi ugyanis a lefújás előtt már már csak a kapusunkkal állt szemben, akkor újfent csak azt tudom mondani, hogy számunkra egyáltalán nem örömteli módon, de összességében igazságos a pontosztozkodás.

Aladics Dániel: – Véber Gyuri egyszer elsütötte egy legendás sajtótájékoztatón, hogy ő inkább nem nyilatkozna, kérdezzék meg helyette inkább azt a játékost, aki az utolsó pillanatban kihagyta az ajtó-ablak ziccert. Most én is mondhatnám, hogy értékelje a meccset inkább a Harsányi Martin. De viccet félretéve, jó meccset vívtunk a Bajával, érzésem szerint ikszes meccs volt ez. Mind a két gárdának megvoltak a helyzetei. Érzésem szerint az első játékrész a Bajáé volt, a második játékrész talán inkább a miénk. Ugyanakkor érdekes módon bár az előző héten és ezen a héten is csak egy pontot szereztünk, mégsem vagyok elégedetlen, hiszen a múlt héten a tavalyi bajnok Kunbajának törtük meg a káprázatos sorozatát azzal, hogy pontot vettünk el tőlük, egy erős Baja otthonából veretlenül eljönni, az pedig újfent önmagáért beszél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában