labdarúgás

2021.08.01. 10:38

Visszalépett a Pálmonostora

A rajt előtt jó három héttel váratlanul megfogyatkozott a Bács-Kiskun megyei másodosztályú labdarúgó bajnokság felnőtt mezőnye, ugyanis a Pálmonostora visszaléptette a felnőtt csapatát.

Vincze Miklós

Fotó: Vincze Miklós

Fontos és érdekes színfolttal lesz szegényebb a 2021/22-es idényben a Bács-Kiskun megyei másodosztályú bajnokság Északi csoportjának a mezőnye, miután kiderült, hogy a Pálmonostora visszaléptette a felnőtt csapatát. Nem csak azért fog hiányozni a Pálmonostora, mert így újra páratlan számú gárda szerepel ebben az osztályban, azaz ismét lesznek szabadnapok a bajnokságban, hanem azért is, mert egyéni és sajátos szereplője volt a bajnokságnak a zöld-fehér gárda, amely az elmúlt években rendre a mezőny felső felében végzett. A jövőt illetően némi reménysugarat adhat a monostorai folytatást illetően az a tény, hogy az ifjúsági bajnokságban – legalábbis jelen állás szerint – indít csapatot az egyesület.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában