ASZTALITENISZ

2021.08.04. 13:16

Újra tombolt a Sparis éjszakai forgatag

Hosszú kihagyás után újra megtarthatta az Éjszakai Forgatag nevű programját a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér.

Vincze Miklós

Forrás: Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér

Július 30-án rendezte meg az idei évben első alkalommal az Éjszakai Forgatagot a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér az asztalitenisz csarnokában. A program nem csak a szórakozást és az önfeledt kikapcsolódást szolgálta, hanem igyekeztek hasznosak is lenni, a Forgatag előtt a Széchenyiváros megszépítése érdekében ugyanis délután három órától szemétszedést is tartott a Spari.

A késő délutáni órákban, a nevezések leadása után a Kecskeméti Vadaskert munkatársa tartott előadást a résztvevőknek. Ezen az előadáson a résztvevők a Vadaskert történetéről, állatairól hallhattak, valamint arról, hogy egy vadaskertben dolgozni nem mindig egyszerű és távolról sem veszélytelen, hiszen sok veszélyes állatnak is otthont ad a vadaskert. A résztvevők testközelből láthattak, sőt meg is tapinthattak egy ötméteres pitont, emellett megszemlélhettek mandrill-, párduc- és tevekoponyákat is. Az előbb felsoroltak egykor mind a vadaskert lakói voltak. Az előadás, amely sok érdekes és új információt tartalmazott, nagy sikert aratott.

Ezt követően indult a darts verseny. Szoros volt a küzdelem, de a képzeletbeli dobogó legfelső fokára végül Tóth Zoltán állhatott föl, a másodikra Szabó Anita, a harmadiknak pedig Mayer László.

A kora esti órákban megkezdődött a haladó asztaliteniszezők versengése, ebben a viadalban Tóth Zoltán bizonyult a legjobbnak, őt követte Novák Attila, a 3. helyen Kovács János végzett. Folyamatosan követték egymást a mérkőzések, ahogy az ilyenkor dukál, egyetlen pillanatra sem volt csend a teremben, egyfolytában pattogott a labda.

Nem kell sokat várni a következő Éjszakai Forgatagra sem, azt ugyanis augusztus 27-én tartják meg, az immáron megszokott menetrend szerint 17–től 24 óráig. A részletes programokról a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér közösségi oldalán tájékozódhatnak az érdeklődők.

Fotó: Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában