labdarúgás / galériával

2021.08.21. 20:57

Otthon tartotta a Tiszakécske II a három pontot

Megkezdődött a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság. Az első fordulóban szombaton a Tiszakécskei LC II csapata a Bácsalmást fogadta.

Szentirmay Tamás

Fotó: Szentirmay Tamás

Az első félidőben változatos volt a játék, mind a két csapat megpróbálta a maga játékát játszani, de gól nem született, bár egy alkalommal Káli Tibor nagyon szépen átemelte a labdát Koncsok kapuson, de a játékvezető les címén érvénytelenítette a gólt. Ebben a játékrészben több alkalommal is kemény belemenés tarkította a találkozót, amit a játékvezető csak szabadrúgással büntetett, pedig sárga lapokat is osztogathatott volna. A második félidőben a hazaiak felül kerekedtek a Bácsalmáson és mezőnyfölényben játszottak. A találkozó 80. percében egy szabadrúgást követően Káli Tibor remek labdát adott Lovas Zsombornak, aki közelről bal lábbal a kapus feje fölött lőtt a kapuba 1–0. A rendes játékidő utolsó percében ismét Káli adott jó labdát, ezúttal Tóth Kristófnak, aki mintegy tizennyolc méterről nem hibázott 2–0. A tiszakécskeiek sokkal taktikusabb játszottak, és megérdemelten tartották otthon a három pontot.

Tiszakécskei LC II–Bácsalmás 2–0 (0–0)

Tiszakécske, 80 néző. Vezette: Baranyai Dávid Mihály (Farkas László, Rosta Kevin)

Tiszakécske II: Baráth – Lovas A., Steklács (Szólát 74.), István, Tóth-Molnár, Németh G. (László Zs. 57.), Tóth K. (Klemenc 92.), Káli, Hoffmann, Lovas Zs., Szabó Á. (Alberti 88.). Edző: Bagi Gábor

Bácsalmás: Koncsok – Zmukic, Mácsai, Körmöci, Szádeczky, Snyehola (Cs. Tóth 58.), Figura (Benkő 77.), Crkvenjakov, Szabó A., Nagy Z., Zsoldos. Edző: Teslic Igor

Gól: Lovas Zs. 80. Tóth K. 90. Sárga lap: Lovas A. 87., illetve Nagy Z. 74.

Bagi Gábor: – Szerencsére azt kaptam a mérkőzéstől, amit vártam. Mind a két csapat óvatosan kezdte a játékot, egészen kiegyenlített első félidő volt, igaz kicsit paprikás lett a vége. Utána a második játékrészben, ahogy haladt előre az idő, egyre jobban a mi akaratunk érvényesült. Csak dicsérni tudom a csapatot, mert van egy Káli Tibink, aki nagyon fontos passzokat ad, és ott vannak a fiatalok, akik berúgják ezeket a fontos passzokat. Mind a két gólunk az ő továbbításából született. Már most az első forduló után több pontunk van, mint tavaly ősszel úgy, hogy megyünk előre.

Teslic Igor: – Arra számítottunk, hogy ez a találkozó egy gólos mérkőzés lesz. Sajnos mi kaptuk be az első gólt egy olyan hibából, amire külön készültünk, hogy ne legyen. Sajnos az ellen felünknek van egy veszélyes csatára (Káli Tibor), nem ő rúgta ugyan a gólt, de olyan gól passzt adott, amit nem lehetett kihagyni. Férfias küzdelem volt, azt gondolom, hogy sportszerűségen belül. Gratulálok a Tiszakécskének, mi pedig dolgozunk tovább.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában