futsal

2021.08.16. 21:24

Nem termett babér a ScoreGoal számára Debrecenben

Hétfő este játszotta első bajnoki mérkőzését a 2021/22-es idényben, a futsal NB I.-ben a kecskeméti ScoreGoal Futsal. Koós Károly csapatának nem sikerült megtörnie a hajdúsági átkot, a DEAC otthon tartotta a pontokat.

Vincze Miklós

Forrás: shutterstock

Fotó: Illusztráció

Az előjelek szoros mérkőzést ígértek, hiszen a két csapat tavalyi egymás elleni mérlege négy mérkőzés alapján a pontok tekintetében kiegyenlített volt. Szoros is lett a találkozó, az első félidőben mindössze egyszer rezdült meg a háló, a játékrész közepén Harmati szerzett vezetést a hajdúságiaknak.

A második félidőben is a 11. perc volt az, amikor utat talált a labda a hírös városiak kapujába, akkor Vass ünnepelhette magát. A hajrában vészkapussal rohamozott a ScoreGoal legalább a szépítő gólért, erőfeszítéseiket azonban nem koronázta siker. Továbbra is bevetetlen maradt Debrecen a kecskeméti futsalosok számára az első osztályban.

A kecskeméti gárda a következő mérkőzését már hazai pályán játssza, augusztus 23-án a Kistarcsa vendéglátójaként kezdhetik meg Mánya Szabolcsék a pontgyűjtést.

Debreceni EAC–ScoreGoal Futsal Kecskemét 2–0 (1–0)

Debrecen, vezette: Szilágyi Norbert, Futó Tamás

DEAC: Dobi – Szentes, Harmati, Dos Santos, Szabó J. Csere: Krajcsi – Tóth B., Faragó, Vass, Siska, Rácz, Berecz, Sándor, Sebestyén. Vezetőedző: Elek Gergő

ScoreGoal Kecskemét: Rigó – Bíró, Ristic, Hadnagy, Mánya. Csere: Halmavánszki – Aleksic, Klacsák, Bencsik, Öreglaki, Boznánszky, Sallai, Kovács Á. Kulcsár. Vezetőedző: Koós Károly.

Gól: Harmati a 11., Vass a 31. percben.

Sárga lap: Rácz a 25. percben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában