kosárlabda

2021.08.16. 21:19

Edzésbe állt Pollard és Milutinovic is Kecskeméten

Augusztus 2-án kezdte meg a felkészülést az első osztályú férfi kosárlabda szeptember végi nyitányára a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét. Az egyesület két idegenlégiósa az előzetes tervekkel összhangban augusztus 14-én csatlakozott a kerethez.

Vincze Miklós

Forrás: shutterstock.com

Szombaton érkezett meg Kecskemétre a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét két új játékosa, az amerikai Xavier Pollard és a szerb Andreja Milutinovic, vasárnap délelőtt pedig mindjárt át is estek az orvosi vizsgálatokon. Mind Pollard, mind Milutinovic jó fizikai és mentális állapotban érkezett, a vasárnapi vizsgálatok eredménye is ezt támasztotta alá – egyebek mellett mozgásszervi, kardiológiai és laborvizsgálatokat végeztek a dr. Szabó István vezette orvosi stáb tagjai – , így nem volt akadálya, hogy azonnal bekapcsolódjanak a csapat munkájába.

Mind a két játékos a családjával érkezett a hírös városba, Pollardnak egy öt hónapos, Milutinovicnak pedig egy hat éves, valamint egy két és fél éves gyermeke van.

Mindkét kosárlabdázó nyitott személyiség, és megvan a kellő tapasztalatuk ahhoz, hogy a lehető leggyorsabban beilleszkedjenek a meglévő közösségbe.

Milutinovic némileg könnyebb helyzetben van, lévén korábban a szerb utánpótlás válogatottakban együtt játszott azzal a Nemanja Jaramazzal, aki a tavalyi esztendőben már a Kecskemétet erősítette, később, már felnőttként pedig klubtársa voltak a belgrádi FMP-ben Rastko Dramicanin.

Az egyesület vezetése szeptember 4-én este 19 óra 30 perces kezdettel tartja meg a csapatbemutatót elsősorban a szurkolók számára a kecskeméti Ápoló Klubban, a drukkerek ott természetesen a két újonnan érkezett légióssal is megismerkedhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában