kézilabda

2021.08.14. 10:32

A Ceglédet győzte le edzőmeccsen a KTE

Pénteken vívta harmadik előkészületi meccsét a bajnoki rajtra készülő férfi kézilabda NB I.-es újonc KTE, a vendége az első osztályból a tavasszal kiesett Cegléd volt. Második hazai edzőmeccsüket is nyerték Bencze József tanítványai.

Kátai Richárd góljaira ezúttal is nagy szükség lesz

Fotó: Bús Csaba / Illusztráció

A KTE, amelynek a végleges keretét a jövő héten hirdeti ki a klub vezetősége, a nyári alapozás kezdetét követően az első edzőmérkőzését Budakalászon vívta. Ott három góllal kikapott a gárda.

A második találkozóját hazai pályán vívta a Dabas ellen, az a mérkőzés kétgólos hírös városi sikerrel zárult, pénteken pedig a Ceglédet fogadta Bencze József vezetőedző csapata. A mérkőzés első félidejét követően a ceglédiek vezettek 14–11-re, ezt a KTE a második félidőben 29–27-re megfordította.

A mérkőzést követően a KTE vezetőedzője, Bencze József így értékelt: – Roppant küzdelmes edzőmeccsen vagyunk túl. A felkészülés negyedik hetében járunk, így a szurkolóink is láthatták, hogy a fiúk meglehetősen fáradtak.

Ennek ellenére tették a dolgukat, hajtottak szívvel-lélekkel, és ez a legfontosabb.

A helyzetkihasználásunk ezen a találkozón gyenge volt, főleg a széleken, ezen nyilván javítanunk kell. Védekezésben alapdolgok hiányoztak, ezeket alaposan át kell beszélnünk. Két játékosunk vért adott ma, ők így nem is léptek pályára, vigyázunk az egészségükre. Pénteken több lehetőségeket kaptak a fiatalok, tapasztalatszerzésre kiváló alkalom volt ez a találkozó. Fontos hozzátennem, hogy egy nagyon jó Cegléddel meccseltünk pénteken, ennek fényében elégedett vagyok a végeredménnyel.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában