labdarúgás

2021.07.03. 15:17

Ágason elégedettek a bronzéremmel

A 2020/21-es idényben a megyei harmadosztályú bajnokság Északi csoportjában a 3. helyen végzett az Ágasegyháza. A csapat edzője, Papp Zoltán elégedett az eredménnyel.

Vincze Miklós

A megyei harmadosztályú bajnokság Északi csoportjának harmadik helyezettje

Forrás: MW

– Mivel két kimagasló csapat mögött lettünk harmadikak, elégedettek lehetünk, különösen annak a fényében, hogy mekkora csatát vívtunk a dobogóért a Helvéciával és a Fülöpszállással. A csapatból senkit nem szeretnék kiemelni, hiszen jó szokásunkhoz híven csapatmunkával értük el ezt a szép helyezést – kezdte Papp Zoltán.

Az elmúlt években kellemesen népes volt az Ágasegyháza kerete, de erre nagy szükség is volt ebben a rendhagyó esztendőben.

– Valóban elég sokan voltunk, de erre szükség is volt, mert a végére sérülések, eltiltások miatt nekünk is lettek bőven gondjaink. Az idén őszre is szeretnék erős keretet összehozni, hogy legyen versenyhelyzet, így egy 22–25 fős keretben gondolkozom

– tette hozzá.

Mint elmondta, korábban, a járványhelyzet előtt megfontolás tárgyává tették Ágason egy esetleges megyei másodosztályba való nevezést. Ez továbbra sem került le a napirendről, de egyelőre még nem aktuális.

– Egyelőre elégedettek lehetünk azzal, hogy a támogatóinknak, az önkormányzatnak, valamint a felelősségteljes gazdálkodásunknak köszönhetően a klub stabil lábakon áll. Nem mondtunk le arról, hogy felsőbb osztályba lépjen a csapat, de nekünk az a célunk, hogy azt ne a feltöltési szabály kihasználásával, hanem bajnokként valósítsuk meg. Egy biztos, azon fogunk dolgozni, hogy ez sikerüljön.

A megyei harmadosztályú bajnokság Északi csoportjának harmadik helyezettje

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában