birkózás

2021.06.09. 13:29

Újabb bajnoki címeknek örülhetnek a félegyházi birkózók  

Kiváló eredményeket értek el a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzői az elmúlt napokban Győrszentivánon megrendezett utánpótlás országos bajnokságon.

Vajda Piroska

Fotó: Vajda Piroska

A 12-13 éves fiúk szabadfogású küzdelmeiben Bárány-Almási Tamás remekelt. A 69 kg-os súlycsoportban minden ellenfelét legyőzve szerzett újabb magyarbajnoki címet. Ezzel folytatta sikersorozatát, ugyanis két hete kötöttfogásban sem talált legyőzőre.

A 10-11 éves lányok között a Bárány-Almási család másik tagja, Bianka sem adta alább, ő a 62 kg-osok között lett bajnok.A 14-15 éves lányok is szépen helytálltak: az 50 kg-os súlycsoportban Páli Éva, a 66 kg-osok között pedig Kiss Henrietta állhatott a dobogó második fokára. Mindketten háromszor győztek egy vereség mellett.

Tapodi Zsófia ötödik lett a 66-kg-osok között. Ezzel a teljesítménnyel a lányok megszerezték a harmadik helyet a csapatversenyben. A 10 év alatti gyermekeknek is rendeztek egy gála versenyt, ahol a 37 kg-os Nagy Hunor három győzelemmel aranyérmes lett. Edzők: Ván Jenő, Szabó József, Kelemen András és Polyák Dániel.

Fotó: Vajda Piroska

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában