labdarúgás

2021.06.21. 07:00

Szabadszállási siker a megyei kupa első elődöntőjében

A Bács-Kiskun megyei kupában szombaton lejátszották az első elődöntőt, melyet Szabadszálláson rendeztek, a vendég a Jánoshalmi FC volt.

Nyitray András

Forrás: Shutterstock

Az elődöntős csapatok biztosították helyüket a Magyar Kupa főtábláján, ennek betudhatóan a vendégek igen tartalékosan léptek pályára. Csupán tizenegy játékos utazott el, köztük is többen ifisták. A Szabadszállásnak is voltak hiányzói, de jóval kevesebb, mégis Stojanovic szerezte meg a vezetést a vendégeknek. Szünet előtt ezzel együtt magához tudott térni a hazai együttes, Varga egalizált, majd Kotliár is bevette a jánoshalmi kaput, így a szünetben vezetett az SZSE. A második félidő elején Lajos növelte az előnyt, amit Kiss már csak kozmetikázni tudott, így a Szabadszállás bejutott a döntőbe. A JFC-hez kapcsolódó hír, hogy június 29-én kezdik meg a felkészülést az NB III.-ra.

Szabadszállás, v.: Baranyi Dávid (Bán Kristóf, Apró Ferenc)

SZSE: Nagy (Csorba 72.) –Gavula, Varga Kotliár (Progli 62.), Máruska (Sipos 23.), Hegedűs, Lajos, Golovics (Kovács 62.), Kiss (Sztakó 72.), Zsíros Á., Zsíros M. Szakmai igazgató: Pandur László.

JFC: Füstös–Cvetkovic, Stojanovic V., Pippan, Jesic, Hajdu, Kiss, Farkas, Maravic, Ikotic, Tusori. Technikai vezető: Sarok Attila

Gólszerzők: Varga (28.), Kotliár (36.), Lajos (50.), ill. Stojanovic V. (13.), Kiss (74.)

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában