asztalitenisz

2021.06.03. 13:44

Négyesdöntőbe jutott a Kecskeméti Spartacus női csapata

Négy mérkőzést játszott le rövid időn belül a Kecskeméti Spartacus és Közösségi Tér női csapata, mely után harmadik helyen zárta az alapszakaszt, ezzel bejutott az országos négyesdöntőbe.

Nyitray Andárs

Harmadik helyen zárt a Spari

Forrás: Kecskeméti Spartacus

A kecskeméti lányok kedvező előjelekkel várhatták a hétvégi megmérettetést, hiszen a korábbi jó teljesítménynek köszönhetően már bebiztosították helyüket az alapszakaszban a legjobb négyben. A kérdés annyiban viszont még nyitott volt, hogy melyik helyen sikerül bejutni a rájátszásba, aminek azért volt jelentősége, mert előre tudható volt, hogy az első helyezett a negyedikkel, míg a második a harmadikkal fog elődöntőt játszani.

A Spari végül két győzelemmel, illetve egy-egy döntetlennel és vereséggel zárta le az alapszakaszt, mely után a harmadik helyen zárt az együttes.

Harmadik helyen zárt a Spari
Fotó: Kecskeméti Spartacus

Eredmények:

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér – Kanizsa Sörgyár SE I. 6-0

SH-ITB Budaörsi Sport Club I. – Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér 1-6

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér – PET-BAU A.S.E. Orosháza I. 5-5

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér – Budapesti Erdért SE 3-6

Szabó Krisztián, a Kecskeméti Spartacus edzője: -A bajnokság utolsó mérkőzéseivel kialakult az alapszakasz végeredménye, amivel eredményileg maradéktalanul elégedettek lehetünk. Harmadikként jutottunk a Final Fourba, ami jelen helyzetben kiváló egész éves teljesítményt mutat. Bízunk benne, hogy az elkövetkezendő két hét felkészülés elegendő lesz, hogy a végelszámolásra esélye legyen csapatunknak az érmek egyikét a nyakunkba akasztani. Ehhez hatalmas elszántságra, koncentrációra, küzdésre és talán még szerencsére is szükségünk lesz.

A Kecskeméti Spartacus június 12-én és 13-án vehet részt a budaörsi Final Four-on, ahol az elődöntőben a Budapesti Erdért SE lesz az ellenfelünk jövő szombaton. A helyosztókat vasárnap rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában