Ökölvívás

2021.06.22. 12:03

Két bronzot hoztak el Egerből a helvéciai bunyósok

Rangos ifjúsági versenyen szerepeltek jól a helvéciai Varjú Box SE versenyzői. Rácz Kevin és Kállai Zoltán egyaránt felállhatott a dobogóra az Egerben megrendezett versenyen.

Vincze Miklós

Varju Box SE

Fotó: Bús Csaba

Az elmúlt hétvégén rendezték meg a junior és serdülő korosztályú ökölvívók számára Egerben az Utánpótlás Magyar Kupát, a négy napos rendezvényen hatvanöt egyesület kétszáztizenhét ökölvívója lépett szorítóba. A Magyar Ökölvívó Szakszövetség és az Egri Városi Sportiskola közös rendezésű viadalán a helvéciai Varjú Box SE is képviseltette magát. Nem is csak képviseltette, hanem érmeket is szereztek a sportolóik. A serdülő Rácz Kevin az 56 kilogrammban, a mindössze kilenc hónapja bokszoló Kállai Zoltán pedig 75 kilogrammos súlycsoportban állhatott föl a dobogó harmadik fokára.

– Már azzal is nagyon elégedett vagyok, hogy újabb rangos és igazi tétre menő tornán újabb tapasztalatokat szerezhettek az ifjú bokszolóim, ráadásul úgy, hogy becsülettel helytálltak, ami azt mutatja, hogy a fejlődésük továbbra is töretlen

– értékelt Varjú György, a Varjú Box SE vezetőedzője, – az pedig külön öröm a számomra, hogy ráadásul még az éremgyűjteményüket is gyarapították. Nagy erőt és motivációt ad ez számukra is, de a klubtársaik számára is a folytatáshoz.

Fotó: Bús Csaba

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában