futsal

2021.06.28. 14:00

Csíkszeredáról igazolt az SG Kecskemét Futsal

Újabb erdélyi erősítés érkezik Kecskemétre, Hadnagy István után Bíró Attilával is sikerült megegyeznie az SG Kecskemét Futsal vezetőségének.

Nyitray András

– 2010-ben kezdtem a pályafutásomat Székelyudvarhelyen, ahol nagyon sok sikerben volt részem: három bronzérem és egy ezüstérem a bajnokságokban, valamint bajnoki cím az U19-esekkel még utánpótlás korosztályban – mondta el magáról Bíró.

– Majd egy évet töltöttem Déván a 2018-2019-es évadban, ezt követően pedig a csíkszeredai Imperial Wet csapatánál játszottam, ahol kupagyőztesek lettünk, valamint a bajnoki címet is megkaparintottuk. Az idei szezonban 15 gólig jutottam el. A román válogatottakban is szerepeltem az évek hosszú során: az ifjúsági válogatottban 38 mérkőzésig jutottam el, míg a felnőtteknél kilencszer léphettem pályára – jegyezte meg.

Kihívásként éli meg a magyarországi szereplést.

– Nagyon sok jót hallottam az elmúlt évben Kecskemétről, követtem a csapat teljesítményét is, és láttam, hogy sokat fejlődtek. Mikor megkerestek, úgy gondoltam, hogy szeretnék tagja lenni ennek a szimpatikus klubnak, valamint kihívásnak is tekintem, hogy kipróbálhatom magamat a magyar bajnokságban. Remélem nagyszerű eredményeket tudunk majd elérni az előttünk álló szezonban, már nagyon várom a közös munkát – mutatott rá az erdélyi futsalos.

Bíró Attila a Kecskemét új igazolása

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában