labdarúgás / galériával

2021.05.15. 21:49

Nem bírt egymással a KHTK II és a Nyárlőrinc

A megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 24. fordulójában az első helyezett Kiskunfélegyházi HTK II fogadta a második helyezett Nyárlőrincet. A rangadó küzdelmes mérkőzést hozott.

Szentirmay Tamás

A találkozó előtt a hazaiak két ponttal vezettek a vendégek előtt, és szerették volna megtartani az első helyüket. A vendégek viszont győzni szerettek volna, hogy át tudják venni a vezetést. A mérkőzést a kiskunfélegyháziak kezdték jobban, mert már a 6. percben megszerezték a vezetést Némedi révén 1–0. A találkozóból félóra telt el, mikor Bali egalizálta az eredményt 1–1. A szünetig hátralévő időben nagy küzdelem folyt a pályán, ami a második játékrészben is folytatódott.

A második félidőre a kiskunfélegyháziak elfáradtak, ami szabálytalanságokban és sárga lapokban is megmutatkozott. A vendégek sokkal tudatosabban és gyorsan játszottak, de nem tudták bevenni a korábbi nyárlőrinci hálóőr, Magyar kapuját, így maradt a döntetlen. A találkozó végén a nyárlőrinci szurkolók megtapsolták csapatukat.

Kiskunfélegyházi HTK II–Nyárlőrinc 1–1 (1–1)

Kiskunfélegyháza, vezette: Tóth Csaba (Molnár Alex, Minda Róbert).

KHTK II: Magyar – Huszka, Sánta (Szabó T. 77.), Keresztesi (Magony 60.), Zs. Juhász (Szabó A. 56.), Makány, Némedi, Cseh, Kurgyis, Polgár, Tóth I. Edző: Lapsánszki Tamás

Nyárlőrinc: Balla – Palatinus, Tóth R., Horváth B., Nyúl, Németh, Farkas, Vojtovics, Lakatos (Sáfrány 46.), Orosz (Mohácsi 83.), Bali. Edző: Kemenes György

Gól: Némedi 6., illetve Bali 30.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában