kézilabda / galériával

2021.05.08. 20:04

Nagyon nehéz helyzetbe került a KNKSE

Szoros mérkőzésen, de vereséget szenvedett a KNKSE a női NB I./B keleti csoport 20. fordulójában, ahol a Pénzügyőr SE volt a kecskemétiek vendége.

Nyitray András

Fotó: Bús Csaba

A mérkőzés jól indult a hazaiak szempontjából, hiszen alig tíz perc elteltével még 5-4-re vezettek. Ezt követően viszont a fővárosiak fordítottak, és folyamatosan növelték is előnyüket, a félidőben 11-14 állt az eredményjelzőn. Fordulás után ugyan a kecskemétiek becsülettel kapaszkodtak, de két gólnál jobban nem tudtak feljönni, a különbség végül nem változott, 26-29-es vendég sikerrel zárult a találkozó.

A KNKSE ezzel nagyon nehéz helyzetbe került a kiesés ellen vívott csatában, ugyanis továbbra is ötpontos hátrányban maradtak a még osztályozós helyen álló Szegeddel szemben. Amennyiben riválisuk vasárnap érvényesíti a papírformát az utolsó előtti Göd ellenében, úgy a versenykiírás értelmében matematikailag is búcsúznak az NB I./B-től.

GBB ZRT Kecskeméti NKSE – Pénzügyőr SE 26-29 (11-14)

Kecskemét, v: Dulai Ádám, Pisák Bence Károly

KNKSE: Jámbor-Herceg 7, Kisjuhász, Nagy E., Pálinkás (k), Radva, Árvai, Nyakó 4, Nagy É (k), Bálint, Lóczi, Pécsi, Megyesi, Bab, Borbély 4.

PSE: Rubint (k), Tímár, Szécsi, Pastoreková, Hudar 7, Sass, Polgár 4, Ködmön 4, Oláh, Blaubacher 7, Tóth 2, Berta, Mayer 2, Szász-Fejér, Tóth, Bagi 3.

Kiállítás: 2 perc ill. 4 perc

Hétméteres: 4/4 ill. 4/3

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában