labdarúgás / galériával

2021.05.27. 09:32

Ezüstöt ért a lajosmizsei döntetlen a lakiteleki ifiknek

Szoros mérkőzést ígért a 3. helyezett Lajosmizse és a 2. Lakitelek összecsapása a megyei ifjúsági bajnokság Északi csoportjában. Az is lett, amelynek a végén a Lakitelek bebiztosította az ezüstérmét.

Vincze Miklós

Szorosnak ígérkezett a küzdelem Lajosmizsén, és az is lett, hiszen egyik csapat sem talált a másik hálójába. A hazaiaknak remek győzelmi sorozata szakadt meg, vigasztalhatja őket, hogy egy remek ellenféllel szemben. A lakiteleki fiatalok ezzel a pontszerzéssel bebiztosították az ezüstérmét a bajnokságban. Az Északi csoportban a Félegyházi TSI végzett az élen.

Lajosmizsei VLC–Lakiteleki TE 0–0

Lajosmizse, vezette: Csorba Gábor (Marton Renáta)

Lajosmizse: Halmavánszki – Orlov, Baranyi A. (Csicsó 59.), Szlávik (Szeibert 87.), Faragó (Lakatos 70.), Bujdosó, Lovászi, Baranyi F., Sipos, Rigó, Bognár (Zsigár 77.).

Lakitelek: Tóth K. – Faragó, Varga S., Sáfár, Csikós (Kiss A. 89.), Magyar P. (Varga D. 61.), Vörös, Harabula, Kakó, Anka (Magyar D. 77.), Tamásy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában