kosárlabda

2021.04.27. 19:41

Váradi Kornél folytathatja a munkáját

Kedden eldőlt, hogy a következő bajnoki szezonban is Váradi Kornél lesz a férfi kosárlabda első osztályban szereplő Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét vezetőedzője.

Vincze Miklós

Duna Aszfalt -DTKH Kecskemét – Zalakerámia ZTE KK Tippmix férfi kosárlabda NBI A-csoport, Play-out 5. forduló Messzi István sportcsarnok

Fotó: Bús Csaba

Váradi Kornél, a harmincnégy éves szakember 2018-ban kötelezte el magát a kecskeméti kosárlabda mellett. Kecskemétre érkezése után a Mercedes Benz Kosárlabda Akadémián és az NB I/B.-s bajnokságban fiatalokkal dolgozott, ugyanakkor másodedzőként segítette az NB I. A-csoportos felnőtt csapatnál az akkori vezetőedző, Forray Gábor munkáját. 2020 nyara, Forray Gábor távozása óta ő a kecskeméti felnőtt csapat vezetőedzője.

– Amikor egy éve megkaptam ezt a lehetőséget, azt mondtam, hogy fiatal edzőként nekem is folyamatosan tanulnom kell – vélekedett a szerződés aláírása után Váradi Kornél. – Nos, ebben a szezonban sok olyan helyzetet megéltem, megéltünk, amiből rengeteg tapasztalatot lehetett szerezni. És tanulni. Ebből a szempontból a legjobb helyen voltam, hiszen az öltözőben sok rutinos, tapasztalt játékos vett körül, bármikor kérhettem a csapat mellett dolgozók véleményét, és akkor is éreztem, hogy bárkire számíthatok a klubban, amikor a családommal sajnos elég nehéz élethelyzetbe kerültem. Örülök a lehetőségnek, örülök annak, hogy bíznak bennem.

Mindemellett a vezetőség a vezetőedző elképzelései alapján folyamatosan egyeztet az érintettekkel a 2021-22-es szezon játékoskeretének összetételéről.

Fotó: Bús Csaba

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában