labdarúgás

2021.04.11. 19:57

Hosszú veretlenségi szériája szakadt meg a KTE HUFBAU-nak Monoron

A KTE HUFBAU a Monor vendége volt az NB III. közép csoport 28. fordulójában. A hazaiak mindkét félidő végén betaláltak, erre azonban csak egyszer volt válasza a kecskemétieknek, így október eleje óta tartó veretlenségi szériájuk véget ért.

Nyitray András

Fotó: Nyitray András

Az első félidőt leginkább a viharos szél és az eső határozta meg, így jobbára mezőnyharc alakult ki. A 38. percben a Monor egy kontra végén aztán előnybe került, az akció végén Annus lőtt 16 méterről, és a vizes talaj bizony meglepte Mészárost, aki nem tudta kiütni a lapos próbálkozást, 1-0. Nagyon gyorsan jött azonban a válasz, a 40. percben Szalai fejelte a kapuba Károly szabadrúgását, 1-1. A második félidőt jobbára a KTE irányította, de nem sikerült gólt lőniük, míg a Monor a 79. percben egy szöglet után Juhász fejesével újra előnybe került, 2-1. A hajrában Puskás Zoltán előtt két hatalmas lehetőség is adódott, de a 87. percben fejese, majd a 93. percben közeli kapáslövése is elkerülte a kaput, így az eredmény már nem változott.

A KTE HUFBAU 15 veretlen bajnoki után kapott ki újra a bajnokságban, de továbbra is az élen áll, előnye jelenleg egy pont az Iváncsa előtt.

Gombos Zsolt, a KTE HUFBAU vezetőedzője: – Így működik egy hatékony csapat, mint a Monor, szinte helyzet nélkül lőttek két gólt, amivel szereztek három pontot is. Mi még mindig nagyon szerencsétlenek vagyunk a kapu előtt, ebből nem tudtunk vasárnap sem kijönni. Sajnálom, hogy így alakult, főleg a második félidőben nem volt benne a meccsben az, hogy kikapjunk. Játszottunk, helyzeteket dolgoztunk ki, de az ellenfél egy pontrúgásból betalált. Amíg olyan gólokat kapunk, mint amiket vasárnap is, addig nem leszünk eredményesek, ebből az állapotból a lehető leggyorsabban ki kell lendülnünk.

Fotó: Nyitray András

Monor – KTE HUFBAU 2-1 (1-1)

NB III. Közép csoport, 28. forduló

Monor: Bozsó – Barthel, Kovács (Szabó Zs. 46.), Fitos (Farkas 83.), Talabér, Annus (Vékei 88.), Maka (Kántor 67.), Hunya, Juhász, Erős, Fabio.

KTE: Mészáros- Grünvald, Károly, Nagy (Asztalos 85.), Tóth, Szalai, Koszó, Vágó, Puskás G., Jakab, Constantinescu (Puskás 70.).

Gól: Annus (37.), Juhász (79.) ill. Szalai (40.)

Sárga lap: Erős (39. – kispadon), Gubucz (40. – kispadon), Bozsó (90.) ill. Nagy (48.), Szalai (64.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában