Asztalitenisz

2021.04.24. 18:46

Fiatal csapattal kapott ki a Pénzügyőrtől a Spartacus

A férfi NB II. Dél-Keleti csoportjában csapatbajnoki mérkőzést játszott a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér, mely erősen megfiatalított kerettel maradt alul a negyedik Pénzügyőr vendégeként a 16. fordulóban.

Nyitray András

Ezúttal nem volt esélye a Spartacus fiataljainak.

Fotó: Kecskeméti Spartacus

A játéktudásban megmutatkozó nagy különbséget nem sikerült leküzdeni senkinek kecskeméti oldalról, de a serdülő leányválogatott Polónyi Nóra kétszer is döntő szettben hagyta el a küzdőteret. Mayer László és Gyetvai Ákos egy-egy szettet tudott nyerni, míg Simon Dániel Gábornak szoros partik jutottak.

Ezúttal nem volt esélye a Spartacus fiataljainak.
Fotó: Kecskeméti Spartacus

Pénzügyőr SE – Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér 18-0

Kecskemét: Gyetvai Ákos 4/0, Polónyi Nóra 4/0, Mayer László 4/0, Simon Dániel Gábor 4/0 Mayer-Simon páros 1/0, Gyetvai-Polónyi páros 1/0.

Pénzügyőr SE: Király Gábor 4/4, Töltl Márton 4/4, Barabás Iván 4/4, Jakab György 4/4, Király-Töltl páros 1/1, Jakab-Barabás páros 1/1.

Fodor Miklós, a Spartacus edzője: – Sajnos egyéb okok miatt nem számíthatott csapatunk azokra, akik miatt van. Fiataljaink mindent megtettek a jóval rutinosabb Pénzügyőr ellen, látványos poénokat játszva, szetteket nyerve maradtak alul 18-0-ra. Továbbra is a középmezőnyben szerepelünk, a hatodik helyen áll csapatunk. A folytatás május 15-én a Gyula vendégeként következik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában