Futsal

2021.04.26. 21:36

Csak ráijeszteni tudott a Haladásra az SG Kecskemét Futsal

A férfi Futsal NB I. Felső-házában a 6. fordulót rendezték, melyben a bajnoki címre törő Haladás VSE volt az SG Kecskemét Futsal vendége a Messzi István Sportcsarnokban. A kecskemétiek az első félidőben parádésan játszottak, de a lefújás pillanatában ez is kevés volt ahhoz, hogy pontot szerezzenek.

Nyitray András

Megdolgoztatta a Haladást az SG Kecskemét, de pont nélkül maradtak a kecskemétiek

Fotó: Bús Csaba

Az SG Kecskemét alaposan meglepte a szombathelyieket, hiszen abszolút dominál tudták az első félidőt, több helyzetet is kidolgoztak. A 11. percben Ristic, majd három minutummal később Scherban is góllal sokkolta már a vendégeket, akik egyáltalán nem találták a mérkőzés ritmusát. A 18. percben azonban jött Vidák szépítő gólja, majd egy kihagyott kecskeméti ziccer után rögtön Milos Simic egalizált. A látottak alapján a Haladás nagyon örülhetett, a Kecskemét ugyanakkor bosszankodhatott, hogy döntetlennel vonulhatnak el a szünetre. A második félidőben a hajrá sikerült igazán őrültre, hiszen három percen belül három gól született, előbb Nagy révén fordított a Haladás, majd Gavrilovic egyenlített, de gyakorlatilag a középkezdésből góllal záruló akciót vezetett a Szombathely, mely Vidák második góljával el is vitte a pontokat.

SG Kecskemét Futsal–Haladás VSE 3–4 (2–2)

Kecskemét, V.: Futó Tamás (Hartung Vilmos, Maml Zoltán)

SGKF: Tombácz–Móra, Ristic, Mánya, Sallai. Csere: Rigó, Csákó, Klacsák, Gavrilovic, Simic, Récsei, Scherban, Kulcsár. Vezetőedző: Koós Károly

HVSE: Alasztics–Hajmási, Simic, Gerencsér, Vas. Csere: Gyimesi, Kovács, Nagy, Horváth, Sipos, Vatamaniuc-Bartha, Dróth, Szakasics. Vidák. Vezetőedző: Juan Ramon Calvo Rodriguez

Gólszerzők: Ristic (11.), Scherban (14.), Gavrilovic (33.) ill. Vidák (18., 34.), Simic (20.), Nagy (32.)

Megdolgoztatta a Haladást az SG Kecskemét, de pont nélkül maradtak a hazaiak
Fotó: Bús Csaba

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában