labdarúgás

2021.04.17. 09:13

Bajnok lehet a Kunbaja

A megyei másodosztályú bajnokság Déli csoportjában ezen a hétvégén már bajnok lehet a Kunbaja, ugyanis abban az esetben, ha megnyerni a hazai mérkőzését, behozhatatlan előnyre tesz szert.

Vincze Miklós

Varga Zoltán (Solti FC)

Forrás: Munkatársunktól

A vendége, a Dusnok azon lesz, hogy ezt megakadályozza, egyrészt mert éppen ők azok, akiknek matematikai esélyük van még befogni a Kunbaját, másrészt pedig a második helyük megerősítéséhez is szükségük lenne pontra, pontokra. Esélyesnek tűnik hazai pályán a Nemesnádudvar a Dunagyöngye vendéglátójaként, a kalocsaiak tavaszi teljesítménye alapján rangadó lesz a Sükösd–Méhecskék SE találkozó.

Az Északi csoportban a hétközi győzelmével a tabella élére ugrott a Nyárlőrinc, ezt a helyezésüket a hétvégén is szeretnék megtartani, ehhez a Csólyospálost kell legyőzniük. A második helyen álló Kiksunfélegyházi HTK II. csapata igazi szomszédvári derbit vív, a vendégük ugyanis a Kunszállás. Az SC Hírös-Ép a pontszerzés reményében utazik Kerekegyházára, a Kerek kettő azonban éppen szerdán bizonyította be, hogy képes meglepetést okozni.

Varga Zoltán (Solti FC)
Fotó: Munkatársunktól

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában