Röplabda / galériával frissítve

2021.03.17. 22:19

Nem adta könnyen a pontokat a MÁV Előre

Szerda este megkezdte a férfi röplabda Extraliga kvalifikációs kör első fordulóját a Kecskeméti RC, mely a MÁV Előre Bericap csapatát fogadta a Messzi István Sportcsarnokban. A hazaiak 3:1-es szettarányban győztek.

Kovács Nóra

Fotó: BUS CSABA

– Kihoztuk a maximumot a mérkőzésből, nekem ez is volt az egyik elvárásom, hogy minden mérkőzésen a lehető legtöbbet hozzuk ki az adott helyzetből – mondta a mérkőzést követően Gelencsér Balázs, a MÁV Előre Bericap vezetőedzője, majd folytatta:

– Ma ezt megtettük. Sajnos az elsőszámú négyes ütőjátékosunkat három szett után le kellett cserélni sérülés miatt, ennek ellenére helyt álltunk. Magát a mérkőzést szorosabbá tudtuk tenni, mint azt előzetesen gondoltam volna. Ha őszinte akarok lenni, azt éreztem, hogy nem vesznek minket komolyan a túloldalon kicsit demotiváltnak láttam az ellenfelet, nem tudtak annyira felpörögni a mai mérkőzésre, mi a magunk szintjéhez képest felpörögtünk.

– Már csak azt kellene kitalálni, melyik ligában kéne játszanunk, hol tudunk kellőképp teljesíteni

– nyilatkozta Dávid Zoltán, a Kecskeméti RC vezetőedzője.

– Számomra ez nem jó, nem is tudok mit mondani. Az, hogy egy ilyen mérkőzésen ne tudjunk ismét úgy játszani, ahogy tudunk, ez felháborító. A hozzáállásuk, minden. Ettől függetlenül fontos három pontot zsebeltünk be, de ez inkább nevetséges kezd lenni, mint kínos.

Kecskeméti RC–MÁV Előre Bericap 3:1 (25–19, 20–25, 25–17, 25–23)

Kecskemét, Extraliga Kvalifikációs Kör, zárt kapus mérkőzés. Játékvezetők: Vári Péter, Soltész Róbert.

KRC: Szabó B. 1, Krupánszki 12, Rabeka 10, Argilagos 28, Stréli 5, Nagy 3. Csere: Kaszap 2, Gebhardt 6, Horváth, Kandulinski, Szabó K., Tüske (liberó). Vezetőedző: Dávid Zoltán.

MÁV: Tóth 3, Neukum 18, Kulcsár 1, Cordies 18, Oleksii 10, Kholman 10. Csere: Stefanovics, Szőke 2, Náhol, Szentesi (liberó). Vezetőedző: Gelencsér Balázs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában