Asztalitenisz

2021.03.18. 16:06

Győzött a Spari a Szeged ellen

A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér versenyzői az NB II.-es csapatbajnoki mérkőzésen az ATSK Szeged csapatát fogadta hazai környezetben. A Kecskemét 10–8-ra győzött.

Kovács Nóra

Polónyi Nóra (ütővel) jó versenyzéssel nyert

Fotó: Spartacus

A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér versenyzői az NB II.-es csapatbajnoki mérkőzésen az ATSK Szeged együttesét fogadta hazai környezetben.

A páros mérkőzések a szegedieknek sikerült jobban, mindkét mérkőzést megnyerték (0/2). Az első egyéni körben minden hazai játékos nyert, ezzel pedig azonnal vissza is vette a vezetést (4/2). A körben kiemelkedett Gyetvai Ákos sima 3/0-s győzelme Márki Róbert felett. A második körben szoros mérkőzések voltak, amelyben Jádi Dominik bravúrosan fordított és tudhatta magáénak az egyetlen sparis győzelmet. Ezzel kiegyenlített a Szeged (5/5). A harmadik körben ismét sikerült a Spartacusnak felülkerekedni és minden meccset megnyerni. Márkus Enikő helyén Füle Kata folytatta, óriási csatában legyőzte Márki Róbertet (9/5). A negyedik körben már csak egy mérkőzésre volt szükség a győzelemhez. Füle nagy mérkőzésen nyert a fiatal Kasa Zsombor ellen, ezzel sikerült hazai pályán is győzni (10/8).

– Kiemelendő a csapat minden tagjának a küzdése, az ellenfél jó játékosainak a legyőzésére csak így volt lehetőségünk – mondta Fodor Miklós, a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér vezetőedzője.

– Jádi Dominik magabiztosan játszott és volt a csapatunk első játékosa. Gyetvai Ákos és Polónyi Nóra is jó versenyzéssel nyerte mérkőzéseit, amelyek nagyban hozzájárultak a csapat sikeréhez – tette hozzá.

Polónyi Nóra (ütővel) jó versenyzéssel nyert
Fotó: Spartacus

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában