labdarúgás / galériával

2021.02.27. 21:08

Nem bírt egymással a Tiszakécske és a Kalocsa

A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság 17. fordulójában a Tiszakécskei LC II csapata a Kalocsát fogadta. A hazaiak meglepetést akartak szerezni, és ez sikerült is nekik. Ebben nagy szerepet játszott Baráth Bence, a kécskeiek kapusa, aki minden lövést védett.

Szentirmay Tamás

Tiszakécskei LC II–Kalocsa 0–0

Tiszakécske, zárt kapuk mögött, vezette: Kiss László Attila (Tóth Róbert, Bán Kristóf Patrik).

Tiszakécske: Baráth – Benkó, Pácsa, Dóka D., Káli, István, Tóth K., Hoffmann, Szabó Á. Lovas Zs., Lovas A. (Dóka Á.). Edző: Bagi Gábor

Kalocsa: Vatai – Villám, Rideg, Knap, Folládt (Sümegi 79.), Farkas, Nasz, Tóth L., Kohány (Mátyás 53.), Nébl (Török 64.), Rábóczki. Játékos-edző: Kohány Balázs

Sárga lap: István 50., Benkó 71., illetve Tóth L.57.

Bagi Gábor: Úgy gondolom, a rendezők, akik látták a mérkőzést, nem csalódtak, mert ez egy 0–0-as találkozó volt, amit lehetett élvezni is. Nagyon jó Kalocsától sikerült egy pontot szerezni, de szerintem a mi játékunkban is benne volt párszor – amikor jobban nyomtak –, hogy elléphettünk volna. Itthon akartuk tartani a három pontot, és erre volt is esély, csak nem mindig éltünk a lehetőségeinkkel. Nem bánkódom, hiszen szereztünk egy pontot, és a Kalocsának is meg kellett küzdenie az egy pontért. Nagyon jó mérkőzésen igazságos döntetlen született.

Kohány Balázs: Sajnálom, hogy nem sikerült győznünk. Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, de úgy tűnik, a hazaiak kapusa a legjobb napját fogta ki, hiszen minden lövésünket kivédte. Küzdöttünk, de nem sikerült megtörni a tiszakécskeieket. Úgy vélem, veszítettünk két pontot, az ellenfelünknek gratulálok a pontszerzéshez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában