Labdarúgás

2021.01.27. 19:36

Kalmár Ferenc távozott Tiszafüredről, de marad a Tisza-partján

Az NB III. Keleti csoportjában szereplő Tiszafüredi VSE honlapjának a tájékoztatása szerint a Tiszakécskei LC-be tart a korábbi kécskei közönség-kedvenc csatár, Kalmár Ferenc.

Vincze Miklós

Kalmár Ferenc (fehérben)

Fotó: Szentirmay Tamás

Az NB III. Keleti csoportjában szereplő, az őszi idényt a 10. helyen záró Tiszafüredi VSE honlapja szerint a keddi napon hivatalosan is elbúcsúzott a klubtól a csapat támadója, Kalmár Ferenc, aki 2020 nyarán érkezett – másodjára – a Tisza-parti klubhoz. Kalmár Ferenc nagyszerű őszt tudhat maga mögött, hiszen eddig húsz alkalommal volt eredményes, és vezeti az NB III. Keleti csoportjának a góllövőlistáját. A tiszafürediek információi szerint a harmincéves csatár elfogadta a Tiszakécskei LC által felajánlott feltételeket, és visszatér korábbi sikerei helyszínére. Kalmár Ferenc korábban, 2014 és 2019 között öt évet töltött el a Duna Aszfalt Tiszakécskei VSE csapatánál, méghozzá nem is akármilyen években, hiszen kirobbanthatatlan tagja volt az előbb a megyei bajnokságot, majd rögtön egy évre rá az NB III.-as bajnokságot is megnyerő, és a másodosztályú tagságot kivívó, ezzel a kécskei futballt nagykönyvébe magát aranybetűkkel beíró csapatnak. Érkezése amellett, hogy egy jó csatárral bővül a keret, azért is okozhat nagy örömöt a Tisza-partján a drukkereknek, hiszen Kalmár Ferenc igazi közönségkedvencnek számított abban az egymás után kétszeres bajnok kécskei garnitúrában, amelynél voltaképpen szinte minden játékos közönségkedvenc volt.

Kalmár Ferenc (fehérben)
Fotó: Szentirmay Tamás

Képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában