GALÉRIÁVAL

2021.01.31. 19:04

Döntetlen született a megyei csúcsrangadón

A 13. fordulóval folytatódott a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság, ami még az őszi fordulóból maradt el. A tabella élén álló Kiskőrös a harmadik helyezett Jánoshalmát fogadta. A két csapat nem bírt egymással és döntetlen eredmény született.

Szentirmay Tamás

Kiskőrös–Jánoshalma 1–1 (1–0)

Kiskőrös, vezette: Nagy Attila (Kiss Sándor, Juhász László)

Kiskőrös: Ámann – Hajnal, Filus (Dunai 64.), Pintyi, Simon (Petrovics 86.), Salami (Tóth A. 90.), Nagy, Mihály, Juhász, Mokrickij (Amin 77.), Vajda. Edző: Miskovicz Bálint

Jánoshalma: Füstös – Cvetkovic, Szabó Sz., Vuckovic (Ikotic 69.), Szeibert, Stojanovic V., Stojanovic M., Jesic, Harnos (Sőreg 46.), Kiss, Maravic. Edző: Florin Nenad

Gólszerző: Simon 41. illetve Stojanovic M. 56. Sárgalap: Nagy 6., Salami 68., Juhász 71. illetve Cvetkovic 12., Stojanovic V. 37., Jesic 57. Kiállítva: Kiss második sárgalap után.

Miskovicz Bálint: – Az elején a halmokban egy kicsit bukdácsoltunk, sajnos nem sikerült megmásznunk a Jánoshegyet, de remélem, hogy az őszi szezonnak a végén a csúcson fogunk végezni. Addig még két nagyon nehéz mérkőzésünk lesz. Ezen a január végi, letakarított havas pályán nem volt könnyű játszani. Gratulálok mind a két csapatnak, mert férfias küzdelmet vívtak egymással.

Florin Nenad: – Ilyen téli időben mind a két csapat oda tette magát a mérkőzésen, a maximumot teljesítették. Három pontért jöttünk Kiskőrösre, de sajnálom, hogy ez nem sikerült. Az ellenfelünk egy szöglet utáni akcióból indult meg és így kaptuk a gólt. Mi birtokoltuk többet a labdát, többet voltunk az ellenfelünk térfelén. Az, hogy igazságos-e az eredmény? Ezt döntse el mindenki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában