Kézilabda

2020.12.11. 07:00

Péntek este újra pályán a KTE-Piroska szörp

Péntek este a Kecskeméti TE-Piroska szörp férfi NB I./B Keleti csoportjában szereplő csapata a Nyíregyházi SN Kft. ellen játszik.

Vincze Miklós

Forrás: shutterstock.com

Bár már az is benne volt a pakliban, hogy a Kecskeméti TE-Piroska szörp férfi NB I./B Keleti csoportjában szereplő csapata az idén már nem lép pályára, a körülmények szerencsés alakulása folytán úgy fest, hogy péntek este mégiscsak le tud játszani még egy idei évre tervezett bajnoki mérkőzést, mégpedig a Nyíregyházi SN Kft. elleni találkozót. Mint köztudott, a Magyar Kézilabda Szövetség a kialakult járványügyi helyzet miatt halasztotta ugyan a bajnokságot, fel azonban nem függesztette, így a sorsolásban eredetileg szereplő mérkőzéseket lejátszhatják a csapatok, amennyiben mind a két fél képes egészséges keretekkel kiállni, senki nincsen karanténban. Utóbbi körülmények szerencsés konstelláció­jának köszönhető az, hogy péntek este újra mérkőzést játszhat a Kecskeméti TE.

A KTE utoljára október 24-én lépett pályára, akkor Lajosmizsén sikerült legyőzniük a megyei riválist, a Mizse KC-t, azt követően azonban két hazai és két idegenbeli fellépését is halasztani kényszerült a KTE. Péntek este viszont újra pályára lépnek, és a hat mérkőzésből négyet megnyerő, kettőt elveszítő, hetek óta újra munkában lévő Bencze-alakulat a sereghajtó Nyíregyházát fogadja, este hét órai kezdettel, zárt kapus mérkőzésen. Az idénynek komoly célokkal nekivágó hírös városiak elvárása ma nem lehet más, mint a győzelem, ennek szellemében lépnek péntek este pályára a Messzi István Sportcsarnokban.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában