LABDARÚGÁS / GALÉRIA

2020.09.13. 09:09

Sima pálmonostori győzelem született Lakitelek ellen

A Megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság Északi csoportjában a negyedik fordulóban, a Pálmonostora a Lakiteleket fogadta.

Szentirmay Tamás

A találkozó előtt a Lakitelek még megelőzte a Pálmonostorát, igaz, a hazaiak egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak. Ettől függetlenül, izgalmas mérkőzésnek ígérkezett a találkozó. Az, hogy nem lett az, a vendégeknek köszönhető. Az első félidőben még tudták tartani a lépést a hazaiakkal, bár már a tizedik percben, Nagy Ádám találatával, hátrányba kerültek 1–0. A második félidő elején növelni tudta előnyét a Pálmonostora, Szabovik révén 2–0. Ekkor már látszott, hogy a lakitelekiek nem tudják felvenni a harcot, a jobban akaró hazaiakkal szemben.

Nem sokkal később Torbavecz növelte az előnyt 3–0, majd Barta 4–0 is betalált. Már úgy látszott, hogy ebből nagy zakó lesz, de Sáfár gondoskodott arról, hogy a vendégek is szerezzenek gól t 4–1. A hátralévő időben a lakitelekiek mindent megpróbáltak annak érdekében, hogy csökkentsék a hátrányt, de nem sikerült. Ezen a napon esélyük sem volt a pontszerzésre.

Pálmonostora–Lakitelek 4–1 (1–0)

Pálmonostora, 70 néző. Vezette: Péter-Szabó O. (Molnár A., Friebert)

Pálmonostora: Mindák (Czombos) – Récsei, Bánfi, Ruzsinszki, Bárkányi (Szabó I.), Torbavecz, Rákószi, Bosánszki, Varga (Barta), Szabovik, Nagy Á. Játékos-edző: Bosánszki Mihály

Lakitelek: Terjéki – Huber (Kovács L.), Seres, Sáfár, Hencz (Kovács M.), Győri, Erős (Tamás), Subicz, Farkas (Beke), Tamásy R., Illés

Játékos-edző: Seres Zsolt

Gólszerző: Nagy 10., Szabovik 56., Torbavecz 62., Barta 71., ill. Sáfár 72.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában