kosárlabda

2020.08.10. 18:48

Marad a Duna Aszfalt, Horti Bálinttal teljes a keret

A tervek szerint október első hétvégéjén induló 2020/2021-es szezonban is a Duna Aszfalt lesz a KTE névadó szponzora – derült ki a klub sajtótájékoztatóján, ahol azt is megtudtuk, hogy a válogatott Horti Bálint Kecskeméten folytatja.

Borbély Károly

Fotó: BUS CSABA

Mondhatni, hogy a 9-es szám jegyében rendezték hétfőn délután a férfi élvonalban szereplő KTE-Duna Aszfalt sajtótájékoztatóját. A névadó főszponzor Duna Aszfalt Kft. ugyanis zsinórban a kilencedik szezonban áll a klub mögé, valamint Horti Bálint, a legújabb igazolás (akivel véglegessé vált a KTE játékoskerete) a 9-es mezben lép majd pályára.

A kecskeméti Ápoló Klubban tartott eseményen stílszerűen a 9-es mezzel pózolt Tóth László, a Duna Aszfalt Kft. ügyvezetője, Fazekas Mihály, a KTE Kosárlabda Klub Kft. tulajdonosi tanácsának elnöke, Horti Bálint, valamint Szemereyné Pataki Klaudia Kecskemét polgármestere.

A sajtótájékoztatón megtudtuk azt is, hogy visszatér a klub kötelékébe dr. Homoki Tamás alpolgármester, aki a jövőben külsősként a klub társadalmi elnöke lesz.

Ami pedig Horti Bálintot illeti: a 31 éves center Szarvason született, Kecskeméten kezdte a kosárlabda pályafutását. A magyar válogatott játékos a hírös városi együttes mindegyik utánpótlás korosztályával bajnok lett, majd az Univer Kecskemét együttesében vált felnőtt játékossá. Későbbi csapataiban (Paks, Falco, Paks, Jászberény, Pécs, Körmend, PVSK) eddig összesen 320 élvonalbeli bajnokin lépett pályára.

A KTE-Duna Aszfalt 2020/21-es kerete

4-es mezszám: Lukács Döme (poszt: 3-2), 6 Cleveland Thomas (2-3), 8 Marko Djeraszimovics (3-4), 9 Horti Bálint (5), 10 Nikola Pesakovics (2-1), 11 Karahodzsics kemal (5), 12 Körmendi Bence (3-4), 13 Chester Lewis (1), 14 Rasztko Dramicsanin (4), 15 Kucsera Dániel (4), 17 Wittmann Krisztián (1-2), 19 Cserkó Krisztán (2-3).

Vezetőedző: Váradi Kornél

Edző: Hegedűs Gergely, Dusan Markovics

Gyógytornász-fizioterapeuta: Váczi Tamás

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában