kézilabda

2020.07.15. 21:59

A KTE a Bajához megy

A Magyar Kézilabda-szövetségben elkészítették a férfi és női Magyar Kupa selejtezőjének és első fordulójának sorsolását. A Bács-Kiskun megyei csapatok közül a nők mezőnyében az első fordulóban a megyei bajnokságban szereplő Miklós KC (Kunszentmiklós) szeptember 23-án az NB II.-es Solymárt fogadja.

Borbély Károly

A férfiaknál az NB II.-es Bajai KSE-hez augusztus 30-án az NB I./B-s Kecskeméti TE látogat az előselejtezőben. A találkozó győztese a szeptember 16-ai első körben az NB II.-es Kalocsai KC-val csap össze hazai pályán. Az első fordulóban lesz másik megyei meccs is, az NB II.-be feljutó KIKI (Lajosmizse) az NB I./B-s Mizse KC-t fogadja.

A versenykiírás értelmében a női és a férfimezőnyben is a 3. fordulóban kapcsolódik be valamennyi csapat, amely a 2020/21-es bajnokságban NB I.-ben szerepel és nem a 4. vagy az 5. fordulóban kezdi meg szereplését.

A 4. fordulóban kapcsolódnak be azok a csapatok, amelyek a 2020/21. évi NB I.-es felnőttbajnokságban szerepelnek és indulnak a nemzetközi kupában, de nem végeztek a 2018/2019-es NB I.-es bajnokság 1-2. helyén. A 2018/2019-es NB I.-es bajnokságban 1-2. helyen végzett csapatok az 5. fordulóban kapcsolódnak be a Magyar Kupába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában