Kispályás Foci

2020.06.22. 08:39

Tiszakécskeiek nyerték a hatodik Ketrec-kupát

Az elmúlt hétvégén, szombaton, a Kiskunfélegyházi HTK pályáján rendezték meg hatodik alkalommal a Ketrec-kupa kispályás labdarúgó tornát. A viadalt a tiszakécskei Szniax FC nyerte.

Vincze Miklós

Fotó: Lovas Mate

Az idén hatodik alkalommal megrendezett tornára négy megyéből összesen tizenhat csapat érkezett a Kiskunfélegyházi Honvéd sporttelepre, ahol a korábbi évekkel ellentétben egyszerre két pályán is mérkőzhettek a benevezett csapatok. Összesen négy csoportban küzdöttek meg a továbbjutó helyekért, két-két csoport párhuzamosan vívta meg a mérkőzéseket, így volt egy reggeli, majd egy délelőtti sorozat.

A két reggeli csoport küzdelmeinek a lezárultával az egyenes kieséses szakaszba a kecskeméti Dirner-Siland Futsal Club, a szentkirályi Kispályások, a tiszakécskei Szniax FC, valamint a helybeli Hope Team csapata jutott be, magabiztos teljesítménnyel és tekintélyt parancsoló eredményekkel. A két délelőtti csoport már kiegyensúlyozottabb mérkőzéseket hozott, amelyeken továbbjutást érően szerepelt a ceglédi Árpád FC és a szintén ceglédi Kedvencek csapata, a Makói Roma Válogatott, valamint a kecskeméti Tüpe Cukrászda FC.

Délután következtek a negyeddöntők, amelyek az erőviszonyok tekintetében változatos képet hoztak. Voltak mérkőzések, amelyeken szinte a kezdés után egyértelmű volt, hogy ki lesz a találkozó győztese, de voltak olyan összecsapások is, amelyeken az utolsó percekig kiélezett párharcokat láthattak a nézők. A negyeddöntők után következtek az elődöntők, amelyek eredményei alapján a Dirner-Siland FC és a Szniax FC csapata jutott be a döntőbe, a bronzért pedig a Tüpe Cukrászda FC és az Árpád FC küzdhetett meg. Az előzetesen látottak alapján mindkét mérkőzés a kimenetelét tekintve kiszámíthatatlan, háromesélyes küzdelemnek tűnt, és valóban, mind a 3. helyért vívott mérkőzés, mind a döntő olyannyira kiegyensúlyozott lett, hogy mind a két párharcot csak büntetőpárbajban tudták eldönteni a csapatok.

Ezek alapján a végeredmény a következő:

  • helyezett: Szniax FC
  • helyezett: Dirner-Siland FC
  • helyezett: Tüpe Cukrászda FC
  • helyezett: Árpád FC
  • A torna gólkirálya: Majoros Szabolcs (Árpád FC)

    A legjobb játékos: Kiss Krisztián (Szniax FC)

    A legjobb kapus: Balla József (Dirner-Siland FC)

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában