asztalitenisz

2020.06.19. 17:47

Polónyi Nóra a legjobbak között van

A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér, valamint a Béke Téri Általános Iskola büszke lehet Polónyi Nórára. A fiatal tehetség nem akármilyen díjban részesült.

Borbély Károly

Polónyi Nóra a jó tanulónak, jó sportolónak járó oklevéllel

Fotó: Spari

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának Magyarország jó tanulója, jó sportolója díját azok a versenyzők nyerhetik el, akik nemcsak a sportolásban, hanem a tanulásban is jeleskednek. Az idén ebben a díjban részesült Polónyi Nóra, a Béke Téri Általános Iskola 6. osztályos diákja, a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér asztaliteniszezője. A fiatal tehetség a 2019/2020-as idényben számtalan országos versenyen végzett dobogós helyen, legfiatalabbként tagja a serdülőválogatottnak.

A február végi, Kecskeméten megrendezett újonc magyar bajnokságon bronzérmet szerzett, jelenleg az újoncranglistán a harmadik helyen áll. Tehetsége, szorgalma, szülői háttere és a klubja segítsége révén nagy jövő áll előtte, ha ő is úgy akarja.

– Büszkék vagyunk Nócira! Nagyon jó az irány, fantasztikus a hozzáállása az asztaliteniszhez, de még rengeteg kitartás, lemondás, alázat kell ahhoz, hogy álmai megvalósulhassanak. Csak rajta múlik, meddig jut el. A körülmények minden szempontból ideálisak számára, nagyban szolgálják a fejlődését. Annyi siker után ez a cím is megvan, és azonnal tovább kell lépni megújult erővel, büszkeséggel. Az elismerés kötelez a jövőre nézve is – mondta Ujhidy Tibor klubelnök.

Polónyi Nóra a jó tanulónak, jó sportolónak járó oklevéllel
Fotó: Spari

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában