labdarúgás - megye II.

2020.03.15. 07:42

Újabb rangadót nyert és növelte az előnyét a Baja

A múlt hétvégi tavaszi rajton rangadót játszott és nyert a 3. helyezett Géderlak vendégeként a Bajai SK, megerősítve az éllovas pozícióját a megyei másodosztályú bajnokság Déli csoportjában. A hétvégén ismét rangadó várt Koch Tamás fiaira, hiszen ezúttal az éppen a mögöttünk álló körben a 2. helyre előrelépő Nemesnádudvart fogadták.

Vincze Miklós

Nagy küzdelmet, hazai fölényt láthatott volna az első játékrészben a közönség, ha bejöhetett volna a stadionba. A vendégcsapat azonban derekasan tartotta magát, így az első etapban gól még nem esett. A második felvonásban is sokáig késlekedett a gól, igazi férfias küzdelem folyt a pályán, végül azonban, amikor már úgy látszott, hogy sikerül a Nemesnádudvarnak a bravúr, a 80. percben megtört a jég. A Sugó-partjára Hajósról télen érkezett Aladics talált be a vendégek kapujába, és így otthon tartotta a három pontot a BSK, ráadásul ezzel a győzelemmel az előnyét is sikerült növelnie a tabella élén, így az immár hat pont.

Bajai SK–Nemesnádudvar 1–0 (0–0)

Baja, vezette: Hagymási (Tóth Z., Turopoli)

Baja: Székely – Vedelek, Pintér, Glavatity, Baladin, Baláz, Kerezsi (Juhász), Bányai (Jeszenszky), Aladics, Cifra (Herczeg), Szabados. Edző: Koch Tamás

Nemesnádudvar: László – Simon, Magyari, Kákonyi, Vinter Z., Nébl K., Vinter B. (Mezőfi), Nébl M. (Jagicza), Varga, Schmidt (Keresturi), Harsányi. Edző: Simon István.

Gólszerző: Aladics 79.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában