LABDARÚGÁS / GALÉRIA

2020.03.16. 10:36

Borotai győzelem született a Mélykút felett

A megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság Déli csoportjában a 15. fordulót bonyolították le a hétvégén, zárt kapuk mögött. A Borota hazai pályán könnyű győzelmet aratott a Mélykút felett.

Szentirmay Tamás

Az első találatot, kapu előtti kavarodás után a vendégek szerezték 0–1. Ebben az időszakban, mezőnyfölényben játszott a Mélykút, de a borotaiak hamar átvették a játék irányítását, és dolgozták ki helyzeteiket. A befejezésekkel azonban problémák adódtak. A második félidő közepén aztán megtört a jég. Lukac 35 méterről hatalmas gólt lőtt 1–1.

Öt perccel később Piriczki a tizenhatoson belül lerántotta Bogdánt, amiért a játékvezető tizenegyest ítélt. A büntető Kovács Zoltán értékesítette 2–1. Nem sokat kellett várni a harmadik hazai találatra sem, aminek szerzője Végvári volt 3–1. A mutatott játék alapján a borotaiak megérdemelten tartották otthon a három pontot, és akár nagyobb arányú győzelmet is arathattak volna.

Borota–Mélykút 3–1 (0–1)

Borota, vezette: Tóth R. (Apró, Benedeczki)

Borota: Horvát – Madarász Zs. (Tarjányi), Szabó R., Kovács Z., Radvánszki, Vágvári, Nikutovic, Lukac, Kopunovic, Ciric, Piricki. Edző: Szem Róbert

Mélykút: Fekete – Sánta, Geleta (Facskó), Vörös, Zentay (Gyovai), Gyetvai, Bogdán (Agócs), Szabó K., Illés, Kovács M. (Kiss), Papp. Edző: Bényi József

Gólszerző: Lukac 70., Kovács 75., Végvári 83., ill. Gyetvai 14. Ifjúsági eredmény: 4–0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában