röplabda

2020.02.03. 18:18

Vesztett a KRC a Pénzügyőr otthonában

A Pénzügyőr továbbra is százszázalékos az extraligás bajnokságban. A fővárosi együttes a legutóbbi bajnoki fordulóban a HÉP-Kecskeméti RC-t győzte le. Múlt hét csütörtökön a férfi Magyar Kupa elődöntőjének második meccsén a FINO Kaposvár csapatát fogadta a Messzi István Sportcsarnokban a HÉP-Kecskeméti RC.

Borbély Károly

Krupánszki Olivér (labdával) szerezte a legtöbb pontot a Pénzügyőr elleni bajnokin

Fotó: Bús Csaba

Múlt hét csütörtökön a férfi Magyar Kupa elődöntőjének második meccsén a FINO Kaposvár csapatát fogadta a Messzi István Sportcsarnokban a HÉP-Kecskeméti RC. A somogyiak 3:0-s előnnyel érkeztek a visszavágóra, tehát a KRC-nek 3:0-ra vagy 3:1-re kellett győznie a 15 pontig tartó aranyszett kiharcolásához. A hazaiak hatalmas csatában nyerték a meccs „első„ felvonását 3:0-ra, majd az aranycsatában 3:7-ről fordítva győztek és ünnepelhették a fináléba jutást.

Krupánszki Olivér (labdával) szerezte a legtöbb pontot a Pénzügyőr elleni bajnokin
Fotó: Bús Csaba

A kupameccs rengeteget kivett a hírös városi játékosokból, és talán ennek is köszönhető, hogy a vasárnapi, Pénzügyőr elleni bajnokin szettet sem tudták nyerni.

Pénzügyőr SE–HÉP-KRC 3:0 (23, 9, 22)

Extraligás férfimérkőzés. Budapest, 200 néző. Vezette: Mezőffy, Szabó P.

Pénzügyőr: Magyar 6, Kovács Z. 18, Kiss D. 6, Flachner D. 6, Rása 6, Reffatti 14. Csere: Feliciano, Hartyányi (liberók), Szabó M., Tordai. Vezetőedző: Jókay Zoltán

Kecskemét: Vaiopoulos 4, Gacs 3, Pesti 9, Krupánszki 10, Deliu, Qepa 4. Csere: Deák (liberó), Szabó B., Dobos, Horváth B., Szubotics 2. Vezetőedző: Dávid Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában