asztalitenisz

2020.01.27. 17:37

Remekeltek a Spari fiataljai

A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér mind a három korosztályban (újonc, serdülő, ifjúsági) lányokat és fiúkat is indított a hétvégén rendezett országos ranglista versenyen.

Borbély Károly

Polónyi Nóra (a dobogó mellett balról a második) ezüstéremig menetelt

Forrás: Spari

Az újonc lányoknál a klub három játékosa küzdött, közülük a legeredményesebb Polónyi Nóra lett, az újonc összevont korcsoportban ezüstéremig menetelt. Juhász Viktória és Faragó Csillag Virág a 32-es főtáblára jutott.

Serdülő versenyszámban szintén ők indultak, és az idősebbek között is helytálltak: Polónyi a legjobb nyolcig jutott, Juhász a főtáblán a 16 közé jutásért szenvedett vereséget, míg Faragó a csoport mérkőzések után búcsúzott a versenytől.

Páros versenyszámban Polónyi a pesti Benczik Dórával az oldalán a legjobb nyolcig menetelt.

Ifjúsági versenyszámban négy leány versenyzővel – Drabant Anita, Polónyi Nóra, Zsitva Vivien, Szabó Anita – állt asztalhoz a Spari, közülük Drabant a statisztikás Dari Helgával a párosok mezőnyében bronzérmet szerzett. Drabant egyéniben szintén harmadik lett, míg Szabó Anita és Polónyi Nóra a legjobb tizenhat közé jutásért szenvedett vereséget.

– Nagyon eredményes és eseménydús versenyen vagyunk túl, ahol minden játékosunk a ranglistán elfoglalt helyéhez képest előrébb végzet. Kifejezetten pozitívként könyvelhetjük el a lányok teljesítményét, látszódik az eredményekben is a rengeteg belefektetett munka. Nagy bizalommal tekintünk a jövőbe – mondta Vajda Viktor, a Spari edzője.

Polónyi Nóra (a dobogó mellett balról a második) ezüstéremig menetelt
Fotó: Spari

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában